PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

JOVES

Què no faries per amor?

A qui s’adreça:
A alumnes de 1er de Batxillerat

Descripció:
A través de diverses dinàmiques, es connecta amb l’alumnat amb exemples i vivències relacionades amb la violència de gènere, que els hi són quotidianes i properes a ells i elles (whatsapp, expressions, anècdotes, etc.). LOGO CAMPANYA D’aquesta forma, es descriu el què és violència masclista i les seves formes, que es solen donar en situacions de parella. Analitzant el perquè d’aquestes formes de violència, s’enquadra amb la relació del sistema patriarcal i la societat on l’alumnat ha crescut i hi viu. Aquesta activitat està pensada com un itinerari educatiu.
Al finalitzar la dinàmica, es demanen persones voluntàries per tal de dissenyar una intervenció d’una hora per 2n de l’ESO. Amb aquestes es portarà a terme una sessió-taller on s’aprofundirà en alguns conceptes i se’ls oferirà recursos i estratègies per tal de dissenyar conjuntament, l’activitat que duran a terme als i les alumnes de 2n d’ESO; a fi d’introduir-los la temàtica de les desigualtats de gènere.

Objectius educatius:
- Donar elements per identificar situacions de desigualtat i de violència de gènere.
- Reflexionar a través de diverses dinàmiques per tal de potenciar l’esperit crític envers les actituds de desigualtat de gènere.
- Donar elements i recursos per tal d’enfrontar possibles conflictes provocats pel masclisme.

Durada: 2 hores

Cost: gratuït

Informació

Oficina Jove de Sabadell i Servei d'informació i atenció a les dones (SIAD)
Telèfon: 93 745 33 01 / 93 724 61 67
Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Sol·licita

 

Etiquetes: joves