PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

NOVA CIUTADANIA

Assessorament per a persones migrades i refugiades

Si ets estranger/a, per residir i/o treballar a l'estat espanyol, és necessari que tinguis un visat específic, una autorització de residència o una autorització de residència i treball.

Alguns dels tràmits d'estrangeria més comuns són l'arrelament (social, laboral o familiar), la renovació del permís de residència i/o treball, el reagrupament familiar, o la sol·licitud de nacionalitat espanyola.

Cal que t'informis bé sobre els requisits per a poder realitzar aquests tràmits, així com la documentació que s'hi requereix.

Si necessites informació i assessorament sobre algun d'aquests tràmits, pots consultar al Servei Ciutadà d'Acolliment als Immigrants (SCAI). És un servei totalment gratuït, subvencionat per l'Ajuntament de Sabadell, que t'ajudarà i acompanyarà en el procés. El SCAI es troba a Ca l'Escapçat, (Avinguda de Barberà,175).

Pots anar-hi en persona, o bé trucar per telèfon al 93.727.29.75 i demanar una cita. L'horari és de dilluns a dimecres de 9:30h a 15h i els dijous de 9:30h a 13h i de 16h a 19h (els divendres només s'atenen cites concertades).

A SCAI també organitzen classes d'acolliment lingüístic (alfabetització, castellà i català) totalment gratuïtes.

Més informació