PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOVA CIUTADANIA

Acord de la Comissió de la Convivència davant la crisi de la Covid

El passat 18 de maig es va reunir la Comissió de la Convivència on es va aprovar l’Acord de la Comissió de la Convivència davant la crisi de la Covid sobre la necessitat de garantir els Drets Humans i actuar davant l’augment del racisme, els prejudicis, els estereotips i les pràctiques discriminatòries.

La crisi provocada per la Covid afecta a tota la ciutadania i, especialment, els col·lectius més vunerabilitzats i que històricament han estat discriminats, com poden ser les persones grans, persones migrades i refugiades, dones, etc. D’altra banda, i ja amb l’aparició dels primers contagis, es van començar a produir i a aflorar imaginaris racistes històrics com els de culpabilitzar les persones gitanes.

En aquest sentit, l’acord signat per la Comissió de la Convivència reforça la necessitat de sensibilitzar sobre aquesta situació i emplaça la ciutadania a denunciar i combatre aquestes discriminacions, treballant per enfortir la convivència ciutadana més que mai. També insta les administracions, partits polítics, mitjans de comunicació local, a cadascuna de les persones que conformen Sabadell a treballar per defensar amb encara més tenacitat la igualtat de tracte a tota la ciutadania sabadellenca.

Podeu contactar amb l’Oficina de Drets Civils, espai de referència per assessorar-se, prevenir o denunciar discriminacions, al tel. 93 745 19 53.