PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
SABADELL INNOVACIO

Projecte europeu Triangulum (Horizon 2020 SCC1)

Què és?

Triangulum és un dels projectes “far” finançats per la Comissió europea en ciutats i comunitats intel·ligents (Horizon 2020 SCC1). Triangulum té com a objectiu la demostració de solucions innovadores urbanes centrades en la mobilitat, l'energia i les TIC en les 3 ciutats “far”: Manchester (Regne Unit), Eindhoven (Països Baixos) i Stavanger (Noruega) que seguidament es difonen i repliquen a les 3 ciutats seguidores: Sabadell, Leipzig (Alemanya), Praga (República Txeca), així com a la ciutat observadora de Tianjin (Xina).

 

 

 

Quin rol té l'Ajuntament de Sabadell en el projecte?

L'Ajuntament de Sabadell juntament amb les empreses municipals Habitatges Municipals de Sabadell SA i Promoció Econòmica de Sabadell SL té com a tasca principal la implementació d'una estratègia com a ciutat seguidora (EICS) que repliqui solucions innovadores de les ciutats "far". L'Estratègia d'implementació inclou 10 accions i va ser aprovada per la Junta de Govern Local en data 1 d'abril de 2019. El projecte ha finalitzat el 31 de gener de 2020, tot i que la implementació de l'EICS de Sabadell pot prolongar-se més enllà.


Entitats participants en el projecte Triangulum a Sabadell l'11 d'octubre de 2016Imatge: Entitats participants en el projecte Triangulum durant una trobada a Sabadell l'11 d'octubre de 2016 (Font: WP7 Projecte Triangulum)

 

 

 

 

Vídeo resum de la implementació del projecte Triangulum a Sabadell (taller final 18/11/2019): feu clic aquí

 

For the video in English (18th November 2019 final workshop) click here:

 

Aquest projecte ha rebut finançament del programa d'Innovació i recerca de la Unió Europea Horizon 2020 sota l'acord d'atorgament de subvenció núm. 646578 eu

Notícies del projecte Triangulum