PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

05
Desembre
2016

Sabadell participa en la cloenda dels Cercles de Comparació Intermunicipal

Jornada de cloenda dels Cercles de Cultura organitzats per la Diputació i els ajuntaments

Sabadell participa en la cloenda dels Cercles de Comparació Intermunicipal

Una delegació sabadellenca va participar, el dijous 1 de desembre, en la jornada de cloenda dels  Cercles de Comparació Intermunicipals (CCI) en l’àmbit de la cultura, que va tenir lloc a l’Espai Francesca Bonnemaison de la Diputació de Barcelona. Una trobada que va permetre als municipis intercanviar experiències i buscar millores en l’àmbit de la gestió de serveis.

Categories: Ajuntament, Cultura i esport

05
Desembre
2016

Els col·lectius i institucions vinculats als Plans Educatius d’Entorn aproven un Pla per avançar cap a l’equitat, la cohesió i l’èxit educatiu a la ciutat

Mesures com els projectes per estendre la música i el teatre a les escoles

Els col·lectius i institucions vinculats als Plans Educatius d’Entorn aproven un Pla per avançar cap a l’equitat, la cohesió i l’èxit educatiu a la ciutat

Mesures com els projectes per estendre la música i el teatre a les escoles dels diferents barris, noves iniciatives per millorar les competències lingüístiques o per afavorir la participació de l’alumnat en activitats de lleure i del seu entorn escolar se sumaran aquest curs a les accions dels Plans Educatius d’Entorn (PEE) de Sabadell. Així es considera en el Pla d’Actuació 2016-2017 aprovat la setmana passada per la Comissió Institucional del PEE, que va reunir a la Biblioteca del Sud els diversos col·lectius i institucions vinculats al desplegament del plans al territori. D’aquesta manera, es continua endavant amb el treball coordinat que implica administracions, centres educatius, el conjunt de la comunitat educativa i les entitats d’un barri amb l’objectiu de potenciar l’èxit educatiu i la cohesió al seu àmbit concret d’actuació.

Categories: Educació

05
Desembre
2016

Tallers de llengua i socialització a dues escoles de Sabadell

Es tracta d’una experiència pionera a Catalunya, gràcies a la col·laboració de l'Ajuntament, la Generalitat i el Consorci de Normalització Lingüística

Tallers de llengua i socialització a dues escoles de Sabadell

S’han iniciat dos tallers de llengua a les escoles Cifuentes i Joaquim Blume, dins del Pla Educatiu d’Entorn. Es tracta d’una experiència pionera a tot Catalunya, que durarà fins al mes de juny del 2017, i és fruit de l’organització conjunta entre la Regidoria d’Educació, el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya –per mitjà de les assessores LIC–, les direccions de les escoles, les AMPA i el Centre de Normalització Lingüística de Sabadell (CNL).

Categories: Educació

05
Desembre
2016

L’Escola Illa guanya el 1r premi al concurs d’escoles de disseny de la Shopping Night Barcelona 2016

Una peça de roba inspirada en "Alícia al País de les Meravelles"

L’Escola Illa va tornar a participar dijous passat a The Shopping Night Barcelona, celebrada al passeig de Gràcia i carrers adjacents de la ciutat i en la qual van prendre part comerços, restaurants, hotels i escoles d’art i disseny de Catalunya. Dins les activitats adreçades a les escoles de disseny, Alba Manzano, alumna el curs passat del cicle d’Estilisme d’Indumentària del centre municipal sabadellenc, va guanyar el 1r premi del concurs The Mad Designer, per al disseny d’una peça de roba inspirada en Alícia al País de les Meravelles, enguany fil conductor de la Shopping Night. En aquest cas, la proposta guanyadora es relacionava amb el jardí de les flors de l’obra escrita per Lewis Carroll.

Categories: Educació

05
Desembre
2016

Un grup de 9 joves d’un pla d’ocupació de dinamització esportiva treballaran en un mòdul d’activitats per a gent gran

A partir del proper dimecres, 7 de desembre, es posarà en marxa un mòdol d'activitats esportives adreçat a gent gran

A partir del proper dimecres, 7 de desembre, es posarà en marxa un mòdul d’activitats esportives adreçat a gent gran al Complex de Sant Oleguer, gràcies al suport de joves participants a un Pla d’Ocupació que s’han format com a dinamitzadors esportius, impartit per l’Ajuntament de Sabadell.

Categories: Esports, Economia i treball, Gent gran, Treball

<<  378 379 380 381 382 [383384 385 386 387  >>