PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

12
Febrer
2016

L’Escola Municipal de Música i Conservatori enceta el 16 de febrer una nova edició del Cicle de Música al Museu d’Història

En el marc dels diferents cicles que cada curs impulsa l’Escola Municipal de Música i Conservatori Professional de Sabadell, el proper dimarts, 16 de febrer, el centre municipal iniciarà una nova edició del Cicle de Música al Museu d’Història (c. de Sant Antoni, 13). La iniciativa és una mostra més de la voluntat de l’Escola de Música i Conservatori d’obrir-se cada cop més a la ciutat, amb propostes obertes al conjunt de la població, en diferents espais. Mitjançant aquestes accions, els alumnes enriqueixen la seva formació mitjançant la interpretació davant el públic. Alhora, els assistents poden gaudir de concerts de qualitat tècnica i, en el cas dels concerts al Museu, de manera gratuïta.

Categories: Activitats culturals, Cultura i esport, Museus i arxiu

11
Febrer
2016

La inspecció verifica que el col·lector que passa sota la Bassa pateix problemes estructurals greus

El regidor d’Urbanisme afirma que la prioritat és mantenir la seguretat

La inspecció realitzada el 22 de gener en el col·lector que passa per sota la Bassa ha verificat que pateix problemes estructurals greus. Aquesta inspecció ha permès elaborar un estudi topogràfic en 3D i fer fotografies d’alta resolució per tenir informació detallada. Les dades confirmen els problemes estructurals del col·lector.

Categories: Espai públic , Urbanisme i Habitatge

11
Febrer
2016

El Pla Estratègic d’Acció Social ja disposa d’un document base per començar a treballar i perfilar, de manera participada, la diagnosi social de Sabadell

El procés per a la configuració del Pla Estratègic d’Acció Social (PEAS) cobreix una nova etapa. El document de prediagnòstic sobre la situació social de Sabadell, elaborat pels serveis municipals, s’ha enllestit i és consultable al web de l’Ajuntament. Amb la prediagnosi es dota el procés d’un instrument de partida que analitza la situació global de la ciutat, parant atenció als reptes socials i també a les respostes del sistema a les necessitats actuals. També mostra els perfils d’atenció prioritària i els factors de desigualtat i exclusió. Es tracta d’un document viu que s’anirà enriquint durant el procés d’elaboració del PEAS. I és que la prediagnosi es treballarà de forma participada per configurar una diagnosi i a partir d’aquí definir, de manera consensuada, les estratègies, objectius i accions que regiran la transformació social a la ciutat fins l’horitzó de 2025, això és el Pla Estratègic d’Acció Social de Sabadell.

Categories: Serveis socials

11
Febrer
2016

L’Ajuntament de Sabadell posa en marxa el Portal de Transparència

Integrat al Portal de Transparència de la Generalitat de Catalunya, aquesta eina dóna compliment als requeriments de la llei de Transparència de Catalunya

L’Ajuntament de Sabadell posa en marxa el Portal de Transparència

 

Tot i que l’Ajuntament de Sabadell ja comptava en la seva pàgina web amb el portal de Transparència, des de finals del 2015, és ara que s’han adequat tots els continguts per adaptar-los a la legislació vigent amb la finalitat de convertir-se en una eina digital de consulta ciutadana per a la informació i la transparència de l’activitat municipal.

Categories: Ajuntament, Transparència

11
Febrer
2016

El Vapor Llonch rep la visita de la Diputada delegada de Promoció Econòmica i Ocupació de la Diputació de Barcelona

El Vapor Llonch rep la visita de la Diputada delegada de Promoció Econòmica i Ocupació de la Diputació de Barcelona

La Diputada delegada de Promoció Econòmica i Ocupació de la Diputació de Barcelona, Sònia Recasens acompanyada per la coordinadora de l’Àrea Desenvolupament Econòmic Local, Rosa Serra s’ha reunit avui amb el regidor de Treball i Empresa, Eduard Navarro.

Categories: Empresa, Economia i treball

<<  495 496 497 498 499 [500501 502 503 504  >>