PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

21
Desembre
2015

La 14a edició de la Cursa Rodant pel Riu Ripoll preveu arribar als 700 participants

 

La Cursa Rodant pel Riu Ripoll, que organitza l’Associació Esportiva Mitja Marató de Sabadell, arriba aquest any a la catorzena edició, amb el propòsit de tenir una participació de 700 atletes. La cita atlètica tindrà lloc el proper dissabte 26 de desembre, a partir de les 11 del matí, amb sortida i arribada a les pistes d’atletisme Josep Molins.

 

Categories: Cultura i esport

21
Desembre
2015

L’Ajuntament atorga més de 45.000 euros a entitats i esplais per a activitats vinculades a l’educació en el lleure

 

La Junta de Govern Local ha aprovat aquest matí l’atorgament de subvencions a entitats i esplais per a activitats vinculades a l’educació en el lleure. Els ajuts sumen un total de 45.110 euros i arribaran a un total de 23 entitats o federacions d’esplais. L’objectiu és donar suport a aquestes associacions en la tasca que porten a terme, posant de relleu el gran valor educatiu del lleure i la importància d’aquest àmbit en el desenvolupament dels infants i joves de la ciutat.

 

Categories: Ajuntament, Educació

18
Desembre
2015

El Govern de Sabadell insta les companyies subministradores de llum i gas perquè compleixin la Llei 24/2015 en l’àmbit de la pobresa energètica

L’Ajuntament impulsa una sèrie de mesures per fomentar el desplegament de la normativa i evitar talls de subministrament

 

pobresaenergetica18Davant la situació que s’està vivint arreu en relació amb la pobresa energètica i la detecció de talls de subministrament a famílies en situació de vulnerabilitat social a Sabadell, el Govern municipal insta les companyies subministradores de llum i gas perquè compleixin la Llei 24/2015 de mesures urgents per afrontar l’emergència en l’àmbit de l’habitatge i la pobresa energètica. Una normativa aprovada aquest estiu i que a hores d’ara s’està incomplint. Així mateix, amb la voluntat de continuar avançant en la lluita contra les desigualtats, l’Ajuntament impulsarà una sèrie de mesures per fomentar el desplegament de la Llei, per donar la màxima informació i atenció a la ciutadania afectada i evitar talls improcedents de subministrament.

 

Categories: Govern, Ajuntament

18
Desembre
2015

Una exposició a Barcelona mostra fotografies del sabadellenc Joan Vilatobà

Fins al 9 de gener es pot visitar l’exposició “Joan Vilatobà. Fotografies. La col·lecció del Museu d'Art de Sabadell”, al Cercle Artístic Sant Lluc de Barcelona. La mostra obre vilatobabcnde dimarts a dissabte, a la tarda de 5 a 8.

Categories: Activitats culturals, Museus i arxiu

18
Desembre
2015

Sessió informativa a la recerca de personal per cobrir vacants, en el marc del projecte MetallVallès

L’empresa Dicomol, d’ajustatge de motllos i matrius, ha explicat avui al Vapor Llonch davant d’una trentena de persones en recerca de feina les característiques de la sevadicomol18 empresa i les necessitats de reclutar professionals amb experiència en el sector del metall. Aquesta sessió informativa s’emmarca també en el projecte MetallVallès per lluitar contra l’atur i millorar la competitivitat de la indústria metal·lúrgica.

 

Categories: Empresa, Economia i treball

<<  495 496 497 498 499 [500501 502 503 504  >>