PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

09
Juny
2016

L’Agenda Jove, ara en format digital

L’Agenda Jove, ara en format digital

Amb l’objectiu d’arribar a un major nombre de joves i aconseguir més difusió de les activitats que es porten a terme a la ciutat, l’Agenda Jove s’editarà ara en format digital i amb un disseny renovat. A partir d’aquest mes de juny, doncs, la nova Agenda Jove es deixa d'editar en format paper.

Categories: Joves

09
Juny
2016

Trobada Esportiva, el proper dissabte a l’Escola Can Llong

L’Escola Can Llong celebra el proper dissabte, 11 de juny, la II Trobada Esportiva del centre. Organitzada per l’AMPA, la jornada s’adreça a tots els nens i nenes de l’escola i té com a objectiu promoure la pràctica esportiva i alhora fomentar la cohesió entre les famílies del centre.

Categories: Cultura i esport

08
Juny
2016

La temporada d’estiu es presenta amb un reforç de l’oferta d’activitats esportives i recreatives

S´han arribat a acords amb el Club de Tennis, el CN Sabadell i amb els ajuntaments de Terrassa i Badia del Vallès

La temporada d’estiu es presenta amb un reforç de l’oferta  d’activitats esportives i recreatives

 Amb l'objectiu de dissenyar una oferta prou completa per donar resposta a les necessitats de la ciutadania, l’Ajuntament ha treballat colze a colze amb les entitats de la ciutat i amb alguns municipis veïns –com és el cas de Terrassa i Badia del Vallès–, per reforçar l’oferta d’activitats recreatives d’aquest estiu. Fruit d’aquest treball, s’ha confeccionat un programa d’activitats que compta amb un gran nombre de propostes, entre les quals destaquen: jornades esportives, cursos, matinals de cinema, activitats esportives o banys a la piscina, entre d’altres.

Categories: Cultura i esport

08
Juny
2016

Trobada a Sabadell d’una quarantena de municipis per avançar en la creació de la Xarxa de Municipis per L’Economia Social i Solidària

En el marc de la celebració a Fira Sabadell de la Primera Fira de l’Economia Social i Solidària del Vallès

 Representants d’una quarantena de municipis catalans es trobaran aquest divendres 10 de juny a Fira Sabadell,a partir de les 9 del matí, per avançar en la constitució de la Xarxa de Municipis per l’Economia Social i Solidària. La trobada s’organitza en el marc de la Primera Fira de l’Economia Social i Solidària (10 i 11 de juny) i servirà per definir la missió, visió i estratègia de la futura associació.

Categories: Economia i treball

08
Juny
2016

El Concurs English Clips es consolida amb la presentació al certamen de 20 vídeos de 7 centres educatius

Avui se n’ha celebrat la cloenda amb el lliurament del primer premi a un treball d’alumnes de La Immaculada i la proclamació de dos treballs finalistes

El Concurs English Clips es consolida amb la presentació al certamen de 20 vídeos de 7 centres educatius

 El concurs de vídeos en anglès English Clips, organitzat per la Regidoria d’Educació i cinc escoles d’idiomes de la ciutat en el marc del programa Ciutat i Escola, ha celebrat avui la cloenda de curs. Ha estat amb l’acte de lliurament de premis, que ha tingut lloc al Casal Pere Quart. Adreçat a alumnes de 2n cicle d’ESO, batxillerat i formació professional, l’English Clips vol fomentar la participació i la creativitat en anglès, contribuint d’aquesta manera a l’aprenentatge de llengües estrangeres per part dels nois i noies. Aquest curs, el tema del vídeo havia de portar com a fil argumental el concepte “travel”. S’hi han presentat 20 clips de 7 centres educatius. El jurat ha escollit com a guanyadora la proposta The road trip, de Berta Posas i Laura Salmerón, del Col·legi La Immaculada.

Categories: Educació

<<  494 495 496 497 498 [499500 501 502 503  >>