PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

02
Maig
2016

Compromís per continuar desplegant la llei de mesures urgents per afrontar l’emergència en l’àmbit de l’habitatge

El Govern s’ha reunit aquest matí amb els grups municipals i amb el grup promotor de la ILP de la Llei 24/2015 a Sabadell

Compromís per continuar desplegant la llei de mesures urgents per afrontar l’emergència en l’àmbit de l’habitatge

 

Després que el Govern espanyol decidís divendres recórrer al Tribunal Constitucional (TC) uns articles de la Llei 24/2015, de mesures urgents per afrontar l’emergència en l’àmbit de l’habitatge i la pobresa energètica, avui membres del Govern han compartit el seu compromís de continuar desplegant la llei. Aquest compromís ha sorgit d’una reunió a l’Ajuntament de Sabadell entre l’alcalde, els tres tinents d’alcalde, els regidors Gabriel Fernàndez i Míriam Ferràndiz, els grups municipals –excepte el PP– i representants del grup promotor de la Iniciativa Legislativa Popular (Plataforma d’Afectats per la Hipoteca, Observatori DESC i l’Aliança contra la pobresa energètica).

Categories: Habitatge, Urbanisme i Habitatge

02
Maig
2016

Presentació del programa d’actes de l'Aplec de la Salut del 2016

Del 5 al 9 de maig Sabadell celebrarà la segona festa local amb activitats de cultura popular, religioses, esportives, visites guiades al patrimoni, activitats familiars i concerts

Presentació del programa d’actes de l'Aplec de la Salut del 2016

 

Avui s’ha presentat en roda de premsa el programa d’actes de l’Aplec de la Salut d’aquest any. L’Aplec és la segona festa local i una de les més antigues de la ciutat i ha mantingut sempre un fort caràcter tradicional, amb cites clàssiques com la Pujada a la Salut, la ballada de sardanes, el concert de la Banda de Música de Sabadell o la cercavila popular, a més de la seva vessant religiosa.

 

Categories: Cultura i esport, Activitats culturals

02
Maig
2016

Joan Antoni Quesada, nou intendent major de la Policia Municipal

El nou màxim responsable tècnic de la policia local ha estat presentat a la plantilla

 

Joan Antoni Quesada i Sánchez, nou intendent major de la Policia Municipal de Sabadell, ha estat presentat aquest migdia de manera oficial entre la plantilla de la Policia Municipal, aprofitant el canvi torn dels agents de matí i tarda –i ho farà també en el de la nit.

Categories: Policia Municipal

02
Maig
2016

La cascada d’aigua del Parc Catalunya torna a funcionar durant el dia

cascada2 La cascada d’aigua del llac del Parc Catalunya ha tornat a funcionar avui durant el dia, després d’un any i mig. La cascada va deixar de funcionar en horari diürn durant l’episodi de legionel·la detectat a Sabadell a la tardor del 2014. En aquell moment es va aturar com a mesura de prevenció. Tot i no haver cap relació entre els casos ocorreguts de legionel·losi i la cascada, es va optar per aquesta opció fins assegurar encara més el sistema de desinfecció de l'aigua.

Categories: Salut

27
abril
2016

Lliurament de premis del 36è Concurs Literari Joan Oliver “Pere Quart”

Alumnes de l’Institut Jonqueres dinamitzen l’acte amb diverses actuacions inspirades en la vida i obra de l’escriptor sabadellenc

Lliurament de premis del 36è Concurs Literari Joan Oliver “Pere Quart”

 

El Casal Pere Quart ha estat escenaridel lliurament dels premis de la 36a edició del Concurs Literari Joan Oliver, “Pere Quart”, per a nois i noies d’11 a 18 anys. Inclòs entre les activitats del programa Ciutat i Escola –i enguany en el marc de la commemoració del 30è aniversari de la mort de Joan Oliver–, el certamen vol incentivar els infants i joves a la creació literària. A aquesta edició del concurs s’han presentat un total de 141 treballs de 13 centres educatius. Com en totes les edicions, el certamen –que es convoca cada any des del 1979– s’ha dividit en tres categories d’edat i dues modalitats, prosa i poesia.

Categories: Cultura i esport, Activitats culturals

<<  1123 1124 1125 1126 1127 [11281129 1130 1131 1132  >>