PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

15
Desembre
2015

7è plenari de la Xarxa de la Infància 0-3 de Sabadell

El Casal Pere Quart va acollir ahir el 7è plenari de la Xarxa de la Infància 0-3 de Sabadell. Durant la trobada, es van presentar experiències de tres entitats membres de la Xarxa, es van conformar grups de treball per reflexionar sobre el context actual de la infància 0-3 i perfilar futures línies d’acció i els assistents van poder escoltar la conferència “La neurociència aplicada a l’etapa 0-3”, a càrrec del professor i investigador de genètica de la Universitat de Barcelona, David Bueno. Va obrir el plenari el tinent d’alcalde de l’Àrea d’Acció Social i Cultura, Joan Berlanga.

 

En paraules del tinent d’alcalde

des del Govern entenem que per abordar les qüestions relacionades amb la Infància és necessari fer-ho de manera transversal, és per això que apostem per espais com la Xarxa de la Infància 0-3

Així mateix, Joan Berlanga ha comentat que

som conscients que el context és difícil i que hi ha molts infants en situació de pobresa i això comporta un risc d’exclusió social. Per aquest motiu també és fonamental el treball que desenvolupa la xarxa

La Xarxa de la Infància 0-3 és un sistema de suport mutu entre tots els equipaments i les entitats que, des de diferents sectors, treballen en l'àmbit de la infància. D’aquesta manera es facilita la coordinació i l'aprofitament dels recursos de l'entorn, tant professionals com els que aporta la mateixa ciutadania (entitats, grups ajuda mútua, voluntariat...), amb la finalitat d'oferir un suport homogeni i ampli a les famílies de la ciutat i contribuir en la millora de la criança i l’educació.

Durant la jornada d’ahir, les experiències que es van presentar van ser els espais familiars del CEIF (escola bressol municipal) Andreu Castells; els espais per compartir de l’equip de Salut a l’escola, i el funcionament del Centre de Desenvolupament i Atenció Precoç (CDIAP) de la Corporació Sanitària Parc Taulí.

Membres de la Xarxa de la Infància 0-3 de Sabadell