PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

25
Octubre
2019

Acte d'inici dels cursos de català del Centre de Normalització Lingüística

Acte d'inici dels cursos de català del Centre de Normalització Lingüística

El proper dissabte 26 d’octubre, a les 12 h del migdia, el Centre de Normalització Lingüística (CNL) de Sabadell celebrarà al pati del Casal Pere Quart, l’inici dels cursos de català. Com ja és habitual, amb aquest acte es dona també el tret de sortida a l'edició de tardor del Voluntariat per la llengua.

La celebració d’enguany anirà a càrrec del grup de cançó improvisada Corrandes són corrandes. Aquesta formació neix el 2013 amb l’objectiu de donar el protagonisme a la cançó de text improvisat. Amb centenars d’actuacions al darrere, segueixen amb els dos pilars que protagonitzen la música tradicional catalana: la cançó improvisada i el ball. Paraula i música.

Un dels objectius del Centre de Normalització Lingüística de Sabadell és promoure la llengua com un dels elements clau en la cohesió d’una societat, i l’eina per fer-ho és, de nou, la paraula.

Per tant, CNL de Sabadell i Corrandes són corrandes reivindiquen en aquest acte festiu el poder de les paraules. L’Espectacle és per a tots els públics i d’accés gratuït.