PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

22
Desembre
2017

Activitats juvenils durant aquest Nadal a Sabadell

La Festa del Nadal serà el 24 de desembre a partir de les 11 de la nit

L’Ajuntament aposta aquest any per oferir activitats per a joves durant aquestes festes. Entre les iniciatives destaca la Festa de Nadal, que tindrà lloc el 24 de desembre, a partir de les 11 de la nit, a l’equipament juvenil del carrer dels Emprius, i el solstici d’hivern que se celebrarà el mateix dia 24, a partir de la mitja nit, al pàrquing de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) a Sabadell.

Passat el Nadal, el 28 de desembre, dia dels Sants Innocents, es proposa als joves participar en el Gamer Christmas, en què els participants tindran l’oportunitat de trencar els estereotips gamers. Serà també a l’equipament juvenil del carrer dels Emprius, de 2/4 de 4 de la tarda a les 9 del vespre.

 

Les activitats continuaran el 29 de desembre, a la plaça del Gas, amb el Nadal Inno-Tic, des de les 12 del migdia fins a les 6 de la tarda. En paraules del regidor d’Innovació i Ciutat, Miquel Soler, “és una iniciativa que dona continuïtat a la línia de treball d’aquesta regidoria, ja iniciada amb el Saba-Tic, d’oferir activitats lúdiques i alhora pedagògiques per difondre i sensibilitzar la ciutadania al voltant de la innovació, les noves tecnologies, la sostenibilitat, i donar a conèixer noves eines i possibilitats tecnològiques als més joves” .

 

Tot i que la majoria d’activitats estan enfocades a un públic de totes les edats, la jornada es complementarà amb activitats exclusives per a adolescents i joves. Entre aquestes activitats, destaca la que durà a terme la youtuber Leopolda Olda.

 

D’entre totes les activitats, es podrà gaudir d’un taller d’edició de fotografia en què els participants podran triar entre 4 imatges de llocs rellevants de la ciutat per poder elaborar la seva felicitació de Nadal, una paradeta de robòtica per conèixer diferents tipus de robots que caminen sense sortir-se de la línia o bé fruites que fan música entre d’altres sorpreses.

 

A més, Inno-Tic oferirà tallers de construcció d’helicòpters amb energia solar, d’energia i sostenibilitat, de reparació d’aparells electrònics i una reunió de Lomons amb Leopolda Olda.