PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

20
Febrer
2019

Apropa’t a l’FP celebrarà divendres a la tarda i dissabte jornades especialment adreçades a les famílies

Avui ha tingut lloc l’acte inaugural del certamen a la Fira Sabadell

Apropa’t a l’FP celebrarà divendres a la tarda i dissabte jornades especialment adreçades a les famílies

Aquest divendres i dissabte es faran a Fira Sabadell, en el marc de l’Apropa’t a l’FP, diverses activitats i conferències adreçades a les famílies, per tal de donar-los suport en l’acompanyament dels fills i filles en la decisió del seu futur acadèmic i professional.

Totes les activitats es poden consultar a l’APP de la Fira o aquí. L’entrada al certamen és gratuïta, tot i que a les conferències és recomanable inscriure-s’hi prèviament.

Les xerrades adreçades a les famílies tractaran temes com les diferents opcions de la formació professional, les sortides laborals dels diferents estudis, reflexions sobre com ajudar els adolescents i joves en el seu procés de decisió o les possibilitats d’estudiar o treballar a l’estranger, entre altres qüestions.

Així mateix enguany, el conjunt de conferències de la Fira, tant les centrades en cicles formatius com les adreçades a públic en general i famílies, aniran seguides d’altres xerrades a càrrec d’empreses o gremis, on els assistents podran rebre informació sobre els diferents perfils professionals que el món empresarial requereix actualment.

En aquest sentit, el tinent d’alcalde i regidor d’Educació, Joan Berlanga, ha comentat que

per als adolescents, la presa de decisions sobre el seu futur és un moment complicat, en què han de tenir en compte múltiples factors. Des d’aquesta perspectiva, i conscients de la importància que les transicions educatives tenen per a l’èxit educatiu, hem volgut promoure a la Fira un espai de suport als pares i mares, perquè puguin venir amb o sense els seus fills i trobar orientacions sobre com acompanyar-los el millor possible en aquest procés

Acte inaugural

Aquest matí s’ha celebrat l’acte inaugural d’Apropa’t a l’FP. Una trobada que ha comptat amb la presència de diferents personalitats, entre les quals, el primer tinent d’alcalde i regidor d’Educació, Joan Berlanga; el director general de la Formació Professional Inicial i Ensenyaments Especials, Joan Lluís Espinós; el president del Consell Català de la Formació Professional, Fabià Mohedano; el diputat delegat d’Educació de la Diputació de Barcelona, Rafael Homet; el regidor de Treball i Empresa, Eduard Navarro; la regidora de Drets Civils i Gènere, Míriam Ferràndiz, i diversos representants d’administracions i ajuntaments, altres institucions, gremis professionals i empreses del territori.

Horaris

Demà dijous la Fira tancarà portes coincidint amb la convocatòria de vaga. Divendres es reprendrà l’activitat. El divendres 22, obrirà de 8.30 a 14.30 h i de 16 a 19.30 h. I el dissabte 23, de 10.30 a 13.30 h.