PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

16
Maig
2019

Divuit entitats de lleure impulsen gairebé una trentena de casals d’estiu distribuïts als set districtes de Sabadell

L’Ajuntament destina més de 52.000 euros en subvencions per a aquests casals

Divuit entitats de lleure impulsen gairebé una trentena de casals d’estiu distribuïts als set districtes de Sabadell

Sabadell disposarà un any més d’una àmplia oferta d’activitats d’estiu impulsades per les entitats de lleure. Un total de 18 entitats impulsaran prop d’una trentena de casals distribuïts pels 7 districtes.

Els casals, que combinen activitats lúdiques i educatives, són una opció molt atractiva per als nois i noies i les famílies un cop finalitzat el curs escolar, atès el gran valor educatiu del lleure i la contribució a conciliar les vides laboral i familiar.

Els casals ofereixen horari de matí i n’hi ha diversos que també tenen activitat de tarda. Així mateix, hi ha serveis complementaris com l’acollida i el menjador. Les propostes seran, un any més, variades i adaptades a les necessitats i etapa educativa dels participants, amb activitats que van des de la música fins a l’esport, passant per gimcanes, contes, jocs o tallers.

Amb la voluntat de contribuir a la tasca educativa i de cohesió dels casals, l’Ajuntament de Sabadell atorgarà aquest 2019 un total de 19.350 euros en subvencions adreçades a entitats de lleure que organitzen aquestes activitats. A més d’aquests ajuts, s’atorgaran subvencions complementàries per un valor total de 33.000 euros als casals d’estiu en els quals participin nens i nenes amb necessitats educatives especials.

Campaments i colònies

A banda dels casals, també hi ha entre les activitats d’estiu 6 propostes de campaments i colònies impulsats per diferents entitats.

Tota la informació sobre els programes es pot consultar aquí (apartat Activitats d’estiu)