PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

31
Maig
2018

Entitats de lleure organitzen prop d’una trentena de casals d’estiu per a infants i joves

Entitats de lleure organitzen prop d’una trentena de casals d’estiu per a infants i joves

La ciutat comptarà amb una àmplia oferta d’activitats d’estiu impulsades per les entitats de lleure educatiu. Un total de 18 entitats impulsaran prop d’una trentena de casals distribuïts pels 7 districtes.

Els casals, que combinen activitats lúdiques i educatives, són una opció molt atractiva per als nois i noies i les famílies un cop finalitzat el curs escolar, evidenciant el gran valor educatiu del lleure i alhora contribuint a la conciliació de les vides laboral i familiar. Tota la informació sobre els programes es pot consultar a www.sabadell.cat/educacio.

Els casals ofereixen horari de matí i n’hi ha que també tenen activitat per la tarda. Així mateix, n’hi ha serveis complementaris com l’acollida i el menjador. Les propostes seran, un any més, variades i adaptades a les necessitats i etapa educativa dels participants, amb activitats que van des de la música fins a l’esport, passant per gimcanes, contes, jocs o tallers.

Amb la voluntat de contribuir a la tasca educativa i de cohesió dels casals, l’Ajuntament de Sabadell atorgarà aquest 2018 un total de 19.350euros en subvencions adreçades a entitats de lleure que organitzen aquestes activitats. A més d’aquests ajuts, s’atorgaran subvencions complementàries per un valor total de 33.000 euros als casals d’estiu en els quals participin nens i nenes amb necessitats educatives especials.

Campaments, colònies i rutes

A banda dels casals, també es compten entre les propostes d’estiu 7 campaments, rutes i colònies impulsats per diferents entitats.