PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

PARTICIPACIÓ CIUTADANA

 

05
Juny
2017

Entitats de lleure organitzen prop d’una trentena de casals d’estiu per a infants i joves

La ciutat tindrà una àmplia oferta d’activitats d’estiu impulsades per les entitats de lleure

Entitats de lleure organitzen prop d’una trentena de casals d’estiu per a infants i joves

La ciutat tindrà una àmplia oferta d’activitats d’estiu impulsades per les entitats de lleure. Un total de 18 entitats impulsaran prop d’una trentena de casals distribuïts pels 7 districtes, que comptaran amb més de 3.000 places, donant cabuda, però, a un nombre superior d’infants i joves, atesa la possibilitat d’assistir en horari de matí o tarda o d’apuntar-s’hi per setmanes. Tota la informació sobre els programes es pot consultar aquí.

Els casals, que combinen activitats lúdiques i educatives, són una opció molt atractiva per als nois i noies i les famílies un cop finalitzat el curs escolar, que evidencien el gran valor educatiu del lleure i alhora contribueixen a la conciliació de les vides laboral i familiar.

Els casals ofereixen horari de matí i n’hi ha diversos que també tenen activitat de tarda. Així mateix, hi ha serveis complementaris com l’acollida i el menjador. Les propostes dels casals seran, un any més, variades i adaptades a les necessitats i etapa educativa dels participants, amb propostes que van des de la música fins a les activitats esportives, passant per gimcanes, contes, jocs o tallers.

Amb la voluntat de contribuir a la tasca educativa i de cohesió dels casals, l’Ajuntament de Sabadell atorgarà aquest 2017 un total de 19.350 euros en subvencions adreçades a entitats de lleure que organitzen aquestes activitats. A més d’aquests ajuts, s’atorgaran subvencions complementàries per un valor total de 33.000 euros als casals d’estiu en els quals participin nens i nenes amb necessitats educatives especials.

Campaments, colònies i rutes

A banda dels casals, també es compten entre les propostes d’estiu 8 campaments, rutes i colònies impulsats per diferents entitats.

 

Categories Entitats, Participació ciutadana Tags educació, entitats, estiu, lleure