PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

PARTICIPACIÓ CIUTADANA

 

capçalerawebPERP1


Procés d'Elaboració del Reglament de Participació

L’Ajuntament de Sabadell té una llarga tradició en l’impuls d’experiències de participació ciutadana a l’hora de definir les polítiques públiques municipals. Aquesta participació és entesa com a incorporació, de forma transparent i ordenada, de les persones i la societat civil en la presa de decisions públiques per tal d’apoderar-les: la finalitat és transcendir la mirada individual perquè prengui protagonisme allò col·lectiu.

Necessitem que la participació esdevingui una peça fonamental però, per això, cal facilitar la incidència, la deliberació, la coproducció, la decisió i la coresponsabilització. Sense perdre de vista que la participació no es pot improvisar, necessitem endreçar i explicar com podem participar, on i quan. Necessitem dotar-nos d’un Reglament de Participació Ciutadana: la norma no farà ni que augmenti la participació ni la garantirà però, si que ajudarà a definir el concepte en si mateix i els espais, òrgans i eines de què disposa l’ajuntament i la ciutadania per tal que, la participació, sigui possible.

L’objectiu d’aquest procés és elaborar un document normatiu, el més útil i clarificador possible, per tal d’afavorir una participació al màxim d’efectiva, a la ciutat de Sabadell.

 


Calendari

  • 21 i 22 d'abril: sessions amb el Consell dels infants i adolescents de Sabadell (1)
  • 22 d’abril: grup coordinador del Cercle d'Entitats (2)
  • 28 d’abril: sessió oberta a entitats i ciutadania
(1) El Consell d’infants és un òrgan municipal de participació on els infants i adolescents poden expressar les seves idees i opinions i proposar accions per transformar la ciutat.
(2) El Cercle d’entitats és una plataforma que aglutina 120 entitats de la ciutat, de diferents àmbits


Debat virtual

Us convidem a participar a la sessió deliberativa que es durà a terme el proper dimecres 28 d'abril, de 18 a 19.30 h.

inscriutePERP


Enquesta Ciutadana

Ens ajudes? Omple l'enquesta, no et portarà més de 2 minuts!PRPCralletes


 

També et pot interessar...