PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

  Ajuntament de Sabadell

 • Es millora la seguretat a l'entorn de les escoles Can Deu i Sant Julià

 • Novetats al servei de Policia Municipal de Sabadell

 • Renovació del mobiliari urbà de la ciutat

 • Sabadell celebra l'espectacle inaugural de la Capital de la Cultura Catalana 2024

 • Acte d'homenatge a l'atleta sabadellenca Carme Valero

 • Dispositiu Policia Municipal, Mossos d'Esquadra i Policia Nacional

 • Noves millores als ferms i calçades per posar la ciutat al dia

 • Millora d'entorns escolars a Arraona i Gràcia

 • Entorn escolar Joaquim Blume

 • Centre de Serveis Socials Sud

 • Projecte per ampliar l’ús d’aigua regenerada i freàtica a Sabadell

 • Sabadell fa servir aigua regenerada per netejar carrers i regar

 • Nous elements per reduir la velocitat del trànsit a la ciutat

 • Noves actuacions per pacificar i eliminar barreres arquitectòniques a l'entorn de l'escola Xaloc

 • L’Ajuntament de Sabadell i TUS comencen les proves amb un autobús d’hidrogen, zero emissions

 • El programa d’inserció laboral a la zona del Ripoll i al Districte 6 fomenta la inserció laboral

 • La millora de ferms i voreres continua a diversos carrers de la ciutat

  05
  Febrer
  2018

  El Centre de Formació Cal Molins amplia l’oferta formativa amb el curs de "Patronatge i confecció en productes de moda"

  S’emmarca en un projecte conjunt entre Sabadell, Igualada, Terrassa i Manresa per impulsar el sector tèxtil

  El Centre de Formació Cal Molins amplia l’oferta formativa amb el curs de

  L’Ajuntament de Sabadell promou el curs Patronatge i confecció en productes de moda 100% subvencionat per a persones inscrites a l’Oficina de Treball que vulguin millorar els seus coneixements o reciclar-se en aquest àmbit. El sector tèxtil requereix professionals polivalents que puguin incorporar-se als departaments de Creació de productes de moda i fer front al relleu generacional de les persones que es jubilaran en aquest sector durant els propers anys.

  El curs és presencial i té una durada de 250h. L’inici està previst el 4 d’abril i es tancarà el 29 de juny. Les classes s’impartiran en horari de matí. S’hi impartiran coneixements per interpretar els dissenys de peces de vestir, transformar els dissenys en patrons a partir de la fitxa tècnica, conèixer els patrons bàsics de peces de moda, modificar patrons a partir d’un ja creat, tallar les peces, marcar i realitzar el muntatge i arranjaments de peces de roba.

  Les persones interessades en inscriure’s s’han d’adreçar al Centre de Formació Cal Molins (c. dels Calders, 32, Sabadell). S'ha previst també una sessió informativa el proper 20 de febrer a les 11.30 h (cal inscriure's trucant al 93 745 32 23 o enviant un correu electrònic aAquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

  Suport al sector tèxtil

  L’activitat s’emmarca dins el projecte ACTE III Teixint idees i xarxes impulsat pels ajuntaments de Sabadell, Igualada, Terrassa i Manresa, per impulsar el sector tèxtil amb accions conjuntes de suport a la innovació en l’ocupació i en el teixit productiu d’aquest sector. En l’àmbit d’Ocupació la voluntat és adaptar els perfils professionals a les necessitats i febleses reals del sector per millorar les possibilitats de trobar-hi feina.

  Pel que fa a les accions plantejades en suport a l’activitat empresarial del sector tèxtil-moda, es centren en promoure noves vies de negoci, potenciar la innovació i crear dinàmiques de cooperació entres els actors del sector per incrementar-ne la competitivitat.

  Amb l’objectiu de posar en contacte els diversos actors del sector tèxtil i ajudar-los a créixer empresarialment, una altra acció es centrarà en seguir promovent la plataforma de Cooperatèxtil– Plataforma de serveis per a la producció tèxtil; formada per tallers i empreses del territori que ofereixen tota la varietat de serveis del sector tèxtil: teixits, tints, estampació, tall, disseny i patronatge, confecció, planxa i acabats, fabricadors i gestors de producció per a marques de moda tèxtil, tèxtil llar i accessoris.

  Aquestes accions estan subvencionades pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc del Programa de projectes innovadors i experimentals. Sabadell participa en Cooperatextil com a membre de l’Associació de Col·lectivitats Tèxtils Europees, ACTE.

  Categories Formació Ocupacional, Economia i treball, Treball Tags Centre de Formació Cal Molins, Formació ocupacional