PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

13
Octubre
2021

El Consell d’Infants i adolescents inicia el procés de renovació dels seus membres

Els nous i noves conselleres prendran possessió al Ple del Consell del 24 de novembre

El Consell d’Infants i adolescents inicia el procés de renovació dels seus membres

El Consell dels Infants i Adolescents de Sabadell ha començat aquesta tardor el procés de renovació dels seus membres. S’estan duent a terme sessions informatives a les escoles i els centres d’educació no formal de la ciutat, que finalitzaran aquesta setmana, i s’adrecen als infants de 9 i 10 anys per explicar-los en què consisteix el Consell i com participar-hi. És l’inici d’un procediment que culminarà amb un acte el 24 de novembre, quan tindrà lloc la sessió plenària del Consell, en la qual els nous membres prendran possessió del seu càrrec com a consellers/eres de l’organisme.

Els infants que vulguin ser membres del Consell hauran d’omplir el formulari de candidatura que es pot trobar a la  pàgina web del consell d’infants i adolescents, a l’apartat Renovacions consellers/res 2021 com a màxim fins el 22 d’octubre.

L’elecció dels nous infants que formaran finalment part del Consell es produirà el 10 de novembre dia en que es realitzarà el sorteig de candidats. La publicació dels resultats  es realitzarà el dia 11 de novembre a la web del Consell dels infants on també es penjarà el vídeo del sorteig. Les candidatures no escollides formaran part d'una llista ordenada de suplents amb els que es podrà contactar en cas de baixa d’alguns dels membres.

El 15 de novembre a les 18.30h s’ha previst una sessió informativa telemàtica adreçada a les famílies per oferir informació directa i aclarir possibles dubtes. La  Sessió Plenària del Consell dels Infants i Adolescents de Sabadell on els nous membres acceptaran el seu càrrec com a conseller o consellera, es farà el 24 de novembre coincidint amb els actes de commemoració del Dia Universal dels drets dels infants.

Què és el Consell dels Infants i Adolescents?

 

El Consell dels Infants i Adolescents de Sabadell és un òrgan municipal de participació infantil, un espai on els infants i adolescents treballen i posen en pràctica els seus drets. Els infants poden expressar les seves idees i opinions i proposar accions per a transformar i millorar la ciutat. I des del consistori aquestes propostes es recullen i es tenen en compte.

Durant les reunions del Consell son els propis infants els que presenten els temes a treballar durant l’any.