PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

02
Febrer
2022

El Museu d’Art organitza un taller familiar per aprendre a interpretar obres d’art

L’activitat tindrà lloc diumenge en el marc del projecte passaport Edunauta

El Museu d’Art organitza un taller familiar per aprendre a interpretar obres d’art

El diumenge 6 de febrer, a les 12 del migdia, el Museu d’Art de Sabadell (MAS) proposa el taller lúdic Sense títol. Viu l’art contemporani per facilitar la comprensió d’aquest tipus d’art. L’activitat, gratuïta, s’emmarca en el projecte Passaport Edunauta i s’adreça a famílies i públics de totes les edats.

Al taller es treballaran diversos aspectes per desenvolupar els hàbits d’observació, raonament i interpretació, relacionar l’obra d’art amb les emocions i les sensacions, fomentar el respecte per les diferents manifestacions artístiques i descobrir l’art efímer. El taller acostarà l’art als participants a partir de la música, la dansa, la pintura, l’escultura, el moviment, els colors, les sensacions i les emocions.

El passaport Edunauta

El Museu d’Art participa en el projecte passaport Edunauta oferint una activitat gratuïta mensual per a infants i joves.

Aquest nou projecte que ha posat en marxa l’Ajuntament de Sabadell, amb la col·laboració de la Fundació Jaume Bofill i la Cooperativa +Educació, busca posar en valor els aprenentatges invisibles que fan els i les alumnes en qualsevol context educatiu.

L’alumnat participant pot apuntar al seu passaport totes les accions d’aprenentatge que realitzin a partir del desembre 2021, fins al final del curs escolar.

Més informació