PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
  

EDUCACIÓ

 

slider passaport edunauta sabadell

L'Ajuntament de Sabadell, a través del Servei d'Educació i amb la col·laboració de la Fundació Jaume Bofill i la Cooperativa +Educació, ha posat en marxa a la ciutat el projecte Passaport Edunauta. Aquest és un projecte que busca posar en valor els aprenentatges ocults que fan els i les alumnes en qualsevol context educatiu, la connexió dels aprenentatges tant dins com fora de l’escola, disminuir la segregació educativa i donar visibilitat a la xarxa que formen escoles, serveis i entitats del municipi amb els infants i les seves famílies.

El Passaport Edunauta de Sabadell, en la seva primera edició, s’adreça als infants de 4t de primària de les escoles Concòrdia, Pau Casals i Font Rosella.

L’alumnat participant podrà apuntar al seu passaport totes les activitats d’aprenentatge que realitzin a partir del desembre 2021, fins al final del curs escolar. Les activitats d’aprenentatge són tant les que pugui que realitzar amb la seva família - cuinar una recepta, anar d’excursió, veure una pel·lícula, etc.-  i d’altres que s’organitzen mensualment per part dels diferents Espais Edunautes del municipi. Els Espais Edunautes, en aquesta primera edició, són: les Biblioteques Municipals, el Museu d’Història de Sabadell, el Museu d’Art de Sabadell, el CAE La Llar del Vent, l’Agrupació Astronòmica de Sabadell i el Club Natació de Sabadell.

Tot participant a les activitats edunautes, els infants podran anar recollint al seu passaport totes les experiències d’aprenentatge en les quals participen, compartir-les amb les seus companys i companyes a l’aula i fer-se conscients de totes aquelles competències que van aprenent – els superpoders Edunauta-.

A final de curs està previst un acte de graduació -que serà virtual si la situació ho requereix- per celebrar els aprenentatges fets.

La presentació del programa als mitjans de comunicació es va fer el passat 14 de desembre. Consulteu la nota de premsa.

PRESENTACIONS DEL PASSAPORT EDUNAUTA

Durant la darrera setmana de novembre es portarà a terme el lliurament del Passaport Edunauta als alumnes, mitjançant una dinamització a l’aula, a càrrec del seu tutor/a. El dia 2 de desembre, a les 6 de la tarda està prevista la presentació virtual del Passaport Edunauta a les famílies de l’alumnat de 4t de primària de les tres escoles participants.

EDUNAUTA, TRIA LES ACTIVITATS!

Explora la Galàxia dels aprenentatges ocults de Sabadell i descobreix totes les activitats que s’hi fan. Busca aquelles activitats que més t’agradin, apunta-t’hi i no oblidis portar el teu passaport el dia de l’activitat, per tal que els organitzadors, estampin el segell i puguis afegir un superpoder a la teva col·lecció!

WEB TERRA I CIENCIA WEB TECNOLOGIA I MON DIGITALWEB ESPORT I BENESTARWEB ARTS CULTURA I DISSENY

WEB NOMBRES I LLETRESWEB COMUNITAT I PARTICIPACIOWEB LLEURE I JOCSWEB ALTRES TEMES

DESCPassaport Edunauta SabadellARREGA EL SEGÜENT MATERIAL