PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

12
Desembre
2019

El Pessebre de la Ciutat s’instal·la a la Casa Duran a partir del 14 de desembre

La inauguració del muntatge comptarà amb una cantada de nadales de la Coral Talia

El Pessebre de la Ciutat s’instal·la a la Casa Duran a partir del 14 de desembre

El dissabte 14 de desembre, a les 18 h, tindrà lloc la inauguració del Pessebre de la Ciutat, que s’instal·larà al pati de la Casa Duran. En el transcurs de l’acte, i com ja és tradició, la creualtenca Coral Talia farà una cantada de nadales.

El pessebre, elaborat per l’Agrupació de Pessebristes de Sabadell, es podrà visitar d’11 a 13.30 h i de 17.30 a 20.30 h. Els dies 24 i 31 de desembre l’horari de tarda serà fins a les 19 h i els dies 5 i 6 de gener, fins a les 20 h. L’entrada a la Casa Duran durant aquests dies serà només pel carrer de Sant Joan.

Enguany la instal·lació tindrà unes dimensions aproximades de 6x2 metres i la construcció serà del tipus masia típica catalana amb volum. Amb la intenció de reutilitzar materials, l’Agrupació fa servir part de la construcció de l’any passat en el muntatge d’aquest Nadal. El conjunt es complementa amb material típicament utilitzat en els pessebres populars, com la molsa, el suro i la vegetació. Les figures que s’hi podran veure formen part del patrimoni de l’Agrupació de Pessebristes.

Les cantades de corals, enguany al Teatre Principal

Per primer cop, les cantades de corals que ofereixen diversos cors de la ciutat es faran al vestíbul del Teatre Principal, a les 18 h. El 17 de desembre serà el torn de la Coral Set de Sol i la Coral La Carena ; el 19 de desembre cantaran la Coral Turó de San Pau, la Coral Cants al Vent, la Coral Cantaires de Can Feu i la Coral la Industrial, i el 27 de desembre ho faran la Coral Ressò, la Coral Notes i la Coral Violes. Fins l’any passat, aquests concerts tenien lloc a la Casa Duran.

Finalment, aquest Nadal el Campament Reial s’ubica a la Casa Duran. L’Ambaixador arribarà el 26 de desembre des de Torre-romeu en una cavalcada fins al centre de la ciutat, i durant 10 dies rebrà les cartes de la canalla i es farà la tradicional fotografia. En el marc d'una escenografia i ambientació màgica, els infants podran entregar les seves cartes al patge reial.