PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

10
Març
2015

El Saló de la Franquícia a Catalunya reunirà prop de 200 marques nacionals i internacionals a Fira Sabadell

FRANQUICAT torna a Fira Sabadell el 13, 14 i 15 de març

El recinte firal de Sabadell (pl. de la Sardana, 7) acull la 2a Edició del Saló de la Franquícia a Catalunya, FRANQUICAT, els dies 13, 14 i 15 de març. Aquesta fira, organitzada per Vital Media Events, està adreçada especialment a persones emprenedores que desitgin posar en marxa el seu propi negoci o associar-se per a la creació d'una empresa o empresaris que vulguin prendre idees noves per a una empresa ja en funcionament. En definitiva, FRANQUICAT està pensat per a totes aquelles persones que volen obrir el seu mercat a Catalunya o bé augmentar-lo. El certamen serà una oportunitat per resoldre dubtes tècnics i legals i intercanviar informació amb negocis actius o adscriure’s al sistema de franquiciats.

Tal i com ha comentat Carles Bosch, regidor de Comerç, Consum i Turisme, en la roda de premsa d’aquest matí:

el model de les franquícies és un model en auge, es tracta d’un model de negoci provat i que garanteix l’èxit de la marca i del producte i és una bona possibilitat de trobar feina.

Bosch també ha destacat la importància de Fira Sabadell per aquest tipus d’esdeveniments ja que

és un pol econòmic per a la ciutat i la comarca, un espai d’èxit, competitiu, amb serveis i molt polivalent.

Per la seva banda, David Marmol de Vidal Media Events, ha destacat que aquest Saló

reunirà un gran nombre de marques, jornades tècniques, i està dirigit a emprenedors i persones que vulguin agafar idees per emprendre un negoci.

Marmol ha recalcat que

l’important d’aquesta trobada és el volum de negoci que es fa i no pas el nombre de persones que hi passen. En l’any passat hem tingut un marge de negoci del 70%, és a dir, de cada 10 persones, 7 van fer negoci o tenien intenció de fer-ne.

Finalment, Xavier Vallhonrat, president de l’Associació Espanyola de Franquícies, ha comentat que

és un Saló molt important per emprenedors, inversors i per conèixer models d’èxits. Les Jornades ofereixen els coneixements per tirar endavant un projecte de franquícies, perquè cal algú emprenedor i a la vagada capaç de treballar en equip. A les jornades els ensenyem on es posen, perquè s’hi posen i com s’hi ha de posar una franquícia.

En aquesta segona fira del sector estaran presents professionals del món de la franquícia a tots els nivells i reunirà més de 200 marques nacionals i internacionals representatives de diferents sectors com DIA, BP, FNAC, Yamamay, The Body Shop, Udon Noodle Bar & Restaurant, Pans&Company, Lizarran, Intersport, Òptica Cottet o Amichi, entre d’altres.

En paral·lel a la mostra, s’ha previst un programa d’activitats adreçat a franquiciadors, franquiciats, inversors, però sobretot emprenedors. En el marc de les jornades tècniques per a emprenedors es desenvoluparan diferents conferències o tallers a càrrec d’especialistes en l’àmbit jurídic o de la creació d’empreses, entre d’altres.

Destaca la ponència del president de l’Associació Espanyola de Franquícies, Xavier Vallhonrat amb el títol “Raons per les que franquiciar” diumenge, 15 de març, a 2/4 de 12 h del migdia. Però també tindran cabuda sessions sobre aspectes legals d’una franquícia, les claus per franquiciar un negoci amb èxit o com franquiciar un negoci.

Aquestes activitats comptaran amb la participació de Garrigues, T4 Franquícies Catalunya i Mundofranquicia Consulting Catalunya.                    

Premis FRANQUICAT 2015

En el marc d’aquesta fira, i com a novetat en aquesta edició, també es lliuraran els “PREMIS FRANQUICAT 2015”. Aquests guardons s’han creat amb la finalitat de reconèixer el treball dels franquiciadors. En concret, els premis inclouen aquestes categories: franquícia més destacada al sector comerç / retail, al sector hostaleria, al sector serveis, amb major desenvolupament a Catalunya, a la trajectòria professional més destacada i al millor estudi acadèmic o projecte empresarial sobre algun aspecte del sistema de franquícies.

Franquicat.com

La 2a Edició del Saló Català de la Franquícia, FRANQUICAT, es podrà visitar divendres i dissabte de 10 del matí a 7 de la tarda i diumenge de 10 del matí a les 3 de la tarda. L’entrada al recinte firal es pot adquirir de forma anticipada a través del web www.franquicat.com per 4 euros. Des del web www.franquicat.com es pot ampliar la informació sobre els expositors i el programa d’activitats de les Jornades per a emprenedors. Per a més informació sobre FRANQUICAT també es pot consultar el compte de Twitter oficial del saló: @Franquicat.