PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

21
Desembre
2017

El Teixint el Nadal omplirà d’activitats la plaça del Dr. Robert, el Racó del Campanar i el Passeig

Entre el 22 de desembre i el 4 de gener, els infants podran gaudir de diferents propostes relacionades amb l’imaginari del tèxtil

El Teixint el Nadal omplirà d’activitats la plaça del Dr. Robert, el Racó del Campanar i el Passeig

Els infants de Sabadell podran gaudir d’activitats al centre de la ciutat els dies de vacances escolars coincidint amb les festes nadalenques. Per segon any consecutiu, el Teixint el Nadal proposarà activitats diverses que es duran a terme a la plaça del Dr. Robert i a la part baixa del Racó del Campanar. Les propostes tindran un denominador comú: el passat tèxtil de la ciutat.

Les activitats començaran el divendres 22 de desembre a la tarda amb el Taller dels Desitjos, diferents tallers creatius i propostes diverses a la Carpa dels Titelles. La resta d’activitats es duran a terme al matí els dies 23, 24, 27, 28, 29, 30 i 31 de desembre. L’horari matinal serà d’11 a 2, mentre que el la tarda serà de 4 a 8.

Els dies 23 i 24, a banda de les tres activitats esmentades anteriorment, els infants de la ciutat podran gaudir de la instal·lació Enginys Ekopoètics i l’espectacle musical Músics de drap. Pel que fa al dimecres 27, la instal·lació que hi haurà serà la Fira dels Invents, que també es podrà veure el dia 28 juntament amb el Taller de Llufes, tradicional del dia dels Sants Innocents.

Els dies 29, 30 i 31, les activitats que s’hi afegiran seran el recinte La Gran Tempesta i Sonàrium, mentre que el 31 també es podrà gaudir de la festa del Cap d’Any Infantil amenitzat amb l’Orquestra Fireluche.

Un espectacle itinerant diari, al gener del 2018

De cara al 2018, les activitats començaran el 2 de gener amb el Teler de les Cartes, tallers creatius, el recinte Carpa de Titelles, la instal·lació L’Animalada i el Taller de Fanalets. Aquestes activitats es faran el 2, 3 i 4 de gener al matí.

Per un altre costat, cada dia hi haurà un espectacle itinerant. El dia 2 serà Transhumància, el 3 serà el torn de Heliko i el 4 es podrà veure Tuff. Aquests espectacles itinerants sortiran de la façana posterior de la Casa de la Vila –a la plaça del Dr. Robert– i pujaran i baixaran pel passeig de la Plaça Major.

Totes les activitats