PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

17
Febrer
2022

El Vapor Buxeda Vell acull una activitat familiar per descobrir com era la vida dels treballadors del tèxtil del segle XIX

Serà aquest diumenge en el marc del Passaport Edunauta

El Vapor Buxeda Vell acull una activitat familiar per descobrir com era la vida dels treballadors del tèxtil del segle XIX

El diumenge, 20 de febrer, a les 11.30 h, el Museu d’Història de Sabadell (MHS) organitza una activitat familiar al Vapor Buxeda Vell per conèixer com era la vida dels treballadors i treballadores de la indústria tèxtil al segle XIX. Sota el nom “A toc de pito”, aquesta visita dinamitzada és gratuïta i s’emmarca en el projecte Passaport Edunauta. Per assistir-hi, cal inscriure’s prèviament al 93 727 85 55.

Durant l’activitat, es convidarà les persones assistents a posar-se en la pell dels obrers i obreres del tèxtil. Amb una recreació atmosfèrica, es podrà experimentar amb els objectes que utilitzaven, com la llana tenyida, la pentinada o els colorants. A més, s’explicarà qui eren aquestes persones, què feien a la ciutat i com vivien.

La visita també permetrà al públic submergir-se en l’entorn ambiental i sonor de la sala de màquines per experimentar el mateix que les persones que hi treballaven fa més d’un centenar d’anys.

Passaport Edunauta

Aquesta activitat forma part de les accions formatives que ofereix el Museu d’Història de Sabadell en el marc del Passaport Edunauta.

El Passaport Edunauta és un projecte que ha posat en marxa l’Ajuntament de Sabadell, amb la col·laboració de la Fundació Jaume Bofill i la Cooperativa +Educació. Aquest programa busca posar en valor els aprenentatges invisibles que fan els i les alumnes en qualsevol context educatiu, la connexió dels coneixements tant dins com fora de l’escola, disminuir la segregació educativa i donar visibilitat a la xarxa que formen escoles, serveis i entitats del municipi amb els infants i les seves famílies.