PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

18
Setembre
2018

El VI Fòrum de Tecnologies i Innovació obre les inscripcions per a empreses i persones emprenedores

L’activitat tindrà lloc el 7 de novembre centrada en les tecnologies avançades aplicades a maquinària i packaging

El VI Fòrum de Tecnologies i Innovació obre les inscripcions per a empreses i persones emprenedores

El Centre d’Empreses Industrials de Can Roqueta (Av. de Can Bordoll, 119) acollirà el proper 7 de novembre la sisena edició del Fòrum de Tecnologies i Innovació que mou cada any entorn 100 persones entre assistents i participants responsables d’empreses, centres tecnològics i de recerca. Per sisè any consecutiu es celebra aquest esdeveniment amb l’objectiu principal de promoure i dinamitzar les relacions entre empreses, persones emprenedores i investigadores que vulguin establir contactes amb centres tecnològics i de recerca o conèixer projectes innovadors i amb un alt component tecnològic.

En aquesta ocasió, el Fòrum es centrarà en les tecnologies avançades aplicades a maquinària i packaging. Les persones interessades en participar ja poden formalitzar la seva preinscripció adreçant un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o a través del web del Fòrum.

El programa del Fòrum es divideix en tres parts. En primer lloc tindrà lloc una conferència per part de professionals especialitzats. A continuació un màxim de 20 participants tindran la possibilitat de presentar la seva entitat, projecte, o oferta de tecnologia associada a un o diversos àmbits del Fòrum durant un màxim de 3 minuts davant els assistents. Per poder exposar en aquest denominat Marketplace on es donen a conèixer les tendències del sector les persones interessades s’han d’inscriure prèviament. La selecció de presentacions es farà d'acord a criteris tècnics i per rigorós ordre d'entrada de les sol·licituds presentades.

Tot seguit després del Marketplace i d’un cafè networking que propiciarà els intercanvis informals de la jornada, tindrà lloc el Brokerage. En aquest espai, empreses, grups de recerca, centres tecnològics, i altres professionals tindran l’oportunitat, de mantenir reunions bilaterals que els permetin aprofundir en els seus interessos comuns i explorar possibilitats de col·laboració en nous projectes. Per participar en aquesta part de la jornada cal inscriure’s també prèviament. El Brokerage parteix per tant d’una agenda de reunions concertada. L’any passat es van programar un total de 132 entrevistes bilaterals en aquest espai.

L’activitat està organitzada pels Ajuntaments de Sabadell, Barberà del Vallès i Sant Quirze del Vallès amb la col·laboració del Clúster Packaging i el Centre Tecnològic de Catalunya Eurecat. d'EURECAT i compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i el Servei Públic d’Ocupació de Catalunya. Per a més informació i es pot consultar el web https://foruminnova.sabadell.cat/. D’altra banda, es poden seguir les novetats del Fòrum a través del compte de Twitter @treballempresa.