PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

21
abril
2022

Els museus municipals proposen diverses activitats per celebrar la Diada de Sant Jordi

Els museus municipals proposen diverses activitats per celebrar la Diada de Sant Jordi

El Museu d’Art de Sabadell (MAS) i el Museu d’Història de Sabadell (MHS) se sumen a la celebració de la Diada de Sant Jordi amb una sèrie d’activitats gratuïtes per a tots els públics: tallers, visites guiades i venda de llibres.

D’una banda, el Museu d’Art de Sabadell farà el taller “Paraula de dona”, una activitat que convida els infants a representar una dona destacable de qualsevol àmbit, amb la finalitat d’elaborar un gran collage de dones que prenen la paraula. Aquesta acció es durà a terme en horari d’11 a 14 h i de 17 a 20 h al Racó del Campanar, en el marc de l’exposició temporal “Artista i dona”, que actualment es pot veure al MAS.

D’altra banda, el Museu d’Història de Sabadell proposa el conta contes “El Drac de Sant Llorenç”, per a infants a partir de 3 anys. Aquesta activitat tindrà dues sessions, una primera a les 17.30 h i una segona a les 18.30 h. El MHS també organitzarà diversos tallers de Sant Jordi al seu pati: manualitats per fer dracs, flors i punts de llibre.

Una altra de les activitats suggerides pel MHS és la visita guiada al campanar de Sant Fèlix, que es farà en diversos horaris entre les 11 i les 13 h i entre les 17 i les 20 h. El campanar de Sant Fèlix és un dels edificis més emblemàtics de la ciutat, una construcció feta al segle XVIII.

Finalment, els museus municipals també instal·laran parades per vendre els llibres que han anat publicant durant anys, oferint un 10% de descompte. Els estands estaran ubicats al Racó del campanar en el cas del MAS i davant de la seva façana en el cas del MHS, en horari d’11 a 14 h i de 17 a 20 h.

En cas de pluja, les activitats es traslladaran a l’interior dels museus.

Consulta tot el programa de Sant Jordi aquí.