PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

10
Desembre
2018

L’Ajuntament atorga més de 50.000 euros en subvencions a entitats de lleure educatiu

L’aportació és un 11% superior a la de l’any passat

L’Ajuntament atorga més de 50.000 euros en subvencions a entitats de lleure educatiu

Més d’una vintena d’esplais i federacions d’esplais rebran una subvenció per organitzar activitats de lleure educatiu aquest curs 2018-2019. Així ho ha aprovat aquest matí la Junta de Govern Local. El total de les aportacions municipals sumaran més de 50.000 euros, és a dir 5.000 euros (un 11%) més que l’any passat. Amb els ajuts, es promou i alhora es reconeix l’alt valor del lleure educatiu en la formació d’infants i adolescents.

L’increment de les subvencions va, així mateix, en coherència, amb l’apuntat pel Pla per a l’Equitat i l’Èxit Educatiu de Sabadell, que entre els seus objectius específics assenyala la necessitat de potenciar i promoure una educació en el lleure de qualitat a tota la ciutat.

En aquest sentit, el tinent d’alcalde i regidor d’Educació, Joan Berlanga, ha posat l’accent en el fet que

l’educació es fa tant dins com fora de l’escola. El lleure és un element educatiu de primer ordre i per això cal potenciar les activitats dels esplais i federacions, treballant al mateix temps per afavorir el seu accés als infants i joves dels diferents barris

Rebran subvenció els grups d’esplais Xivarri, Esquitx, Associació Esportiva Can Deu, La Teranyina, Xaloc, La llar del Vent, Falcons, Can Colapi, Pandora, Ludoteca Margarida Bedós, La Ganyota, El Triqui, La Baldufa, La Trepa, La Masia, La Branca, Rialla, L’Esparver, Secunde i les federacions Moviment d’Esplai del Vallès i Fundació Pere Tarrés. Així mateix, s'atorga una subvenció a l’Esplai La Ganyota –de la UES– pel programa d'activitats vinculat a la celebració del 25è aniversari.