PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

PARTICIPACIÓ CIUTADANA

03
Agost
2017

Les entitats de lleure disposaran de 45.110 euros en subvencions per organitzar activitats el curs 2017-2018

Amb aquest suport es vol promoure i reconèixer l’alt valor educatiu del lleure

L’Ajuntament atorgarà un total de 45.110 euros en subvencions a entitats de lleure o federacions d’esplais per a l’organització d’activitats durant el curs 2017-2018. Amb aquest suport es vol promoure i reconèixer l’alt valor educatiu del lleure i la seva contribució en benefici de la comunitat i la cohesió social.

Les subvencions es podran atorgar a les entitats de lleure infantil que ofereixin activitats de cap de setmana amb continuïtat i de forma estable al llarg del curs escolar. També podran rebre suport per celebrar el 25è, 50è o 75è aniversari i successius.

El període de sol·licituds s’obrirà previsiblement al mes de setembre. Tota la informació estarà disponible aquí.

Subvencions per als casals d’estiu

Aquests ajuts per a activitats durant el curs se sumen a les subvencions que recentment ha atorgat l’Ajuntament a 16 entitats de lleure per dur a terme casals aquest. En total, s’hi han destinat 19.350 euros. Les entitats beneficiàries són Associació Catalana L’Escotilló, Associació Esportiva Can Deu, Associació Juvenil Esquitx, Moviment d’Esplai del Vallès, Club Falcons Sabadell, Esplai Can Colapi (Escola Pia), Fundació IDEA (Pandora), Grup d’Esplai L’Esparver, Grup d’Esplai La Llar del Vent, La Baldufa de Can Puiggener, La Masia, L’Estrep, Ludoteca Margarida Bedós, Esplai Rialla (Parròquia del Sagrat Cor), Secunde i Esplai La Ganyota (Unió Excursionista Sabadell).

A més d’aquests ajuts, s’atorgaran subvencions complementàries per un valor total de 33.000 euros a casals d’estiu en els quals participin nens i nenes amb necessitats educatives especials.