PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

12
Gener
2018

L’Ajuntament engega una campanya informativa als comerços de la ciutat per assessorar sobre la normativa vigent

Amb l’objectiu d’incrementar cada cop més la qualitat del comerç de la ciutat, i alhora oferir un millor servei a les persones quan consumim, l’Ajuntament posa en marxa un programa que fomenta la informació als comerciants sobre els drets dels consumidors. Se n’encarrega el Servei de Suport a les Polítiques de Consum de la Diputació de Barcelona.

Les visites als establiments comercials començaran el 22 de gener i aniran a càrrec de personal tècnic de la Diputació. L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor de Sabadell (OMIC) s’encarregarà de coordinar el procés.

La campanya, que es farà als diferents barris de Sabadell, vol posar l’accent en els aspectes que inclouen totes les campanyes prèvies d’informació, sensibilització i advertiment que es considerin oportunes, així com l’explicació de la Llei 22/2010, per la qual s’aprova el Codi de Consum de Catalunya.

A més, les visites serviran per assessorar sobre la normativa relacionada amb la defensa dels drets de les persones consumidores (horari comercial, retolació, publicitat, existència de clàusules abusives, seguretat dels productes...). Així mateix, es facilitaran als comerciats, si fos necessari, els cartells d’estar a disposició dels fulls de queixes i reclamacions i els fulls de queixes i reclamacions oficials.

Tal com explica la tinenta d’alcalde de Promoció de la Ciutat i regidora de Comerç, Marisol Martínez,

aquestes visites ens ajudaran a conèixer l’estat d’aquests establiments i reforçar la línia de la qualitat dels serveis que s’ofereixen a la ciutat, ja que una de les línies estratègiques en l’àmbit del comerç respon als reptes d’assolir un comerç de qualitat i de proximitat, garantint un comerç competitiu que creï treball i riquesa.