PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

16
Febrer
2018

L’Ajuntament obrirà un nou període per presentar candidatures al càrrec de Síndic o Síndica Municipal de Greuges

Cap de les candidatures presentades al procés ha obtingut el suport necessari que estableix el reglament

L’Ajuntament obrirà un nou període per presentar candidatures al càrrec de Síndic o Síndica Municipal de Greuges

L’Ajuntament obrirà, en els propers dies, un nou procés de convocatòria pública perquè la ciutadania pugui presentar candidatures al càrrec de Síndic o Síndica Municipal de Greuges de Sabadell.

Aquesta decisió l’ha pres l’alcalde de Sabadell, Maties Serracant, després que cap de les candidatures presentades hagi obtingut el suport necessari, per part de la Junta de Portaveus, que permeti proposar una candidatura d’ampli consens al proper Ple municipal.

Ara, amb aquest nou termini que s’obrirà, la nova candidatura al càrrec l’escolliria el Ple municipal del proper mes d’abril.

Segons estableix el Reglament de la Sindicatura Municipal de Greuges, el Ple ha d’escollir una candidatura entre les que hagin estat validades per la Junta de Portaveus. Serà escollida la candidatura que obtingui la majoria de les dues terceres parts dels membres de dret que integren la corporació municipal (18 vots) en primera votació. O de les tres cinquenes parts (17 vots), en segona votació, en cas de no obtenir majoria suficient.

Memòria 2017

El proper 22 de febrer es presentarà la memòria d’activitat del 2017 del Síndic Municipal de Greuges de Sabadell, un informe de balanç anual que, tal com estableix el reglament, s’ha de presentar davant del Ple municipal.