PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

08
Maig
2020

L’Ajuntament permetrà ampliar les terrasses de bars i restaurants quan sigui possible i quan no ho sigui bonificarà les taxes

L’Ajuntament permetrà ampliar les terrasses de bars i restaurants quan sigui possible i quan no ho sigui bonificarà les taxes

L’Ajuntament treballa diverses mesures perquè bars i restaurants incrementin la superfície de terrassa, sempre que les condicions de l’espai públic ho permetin, per tal de recuperar la capacitat de taules que tenien abans de la crisi sanitària. Paral·lelament l’Ajuntament bonificarà la taxa de terrasses, quan aquestes no puguin ampliar l’espai.

La possibilitat d’increment d’ocupació estarà subjecta a una sèrie de criteris dels què s’informarà els propers dies i als quals es podran adherir els establiments de restauració, un cop puguin reobrir les terrasses. L’ampliació d’espai no comportarà en cap cas que un bar o restaurant hagi de pagar una taxa superior a la que pagava fins ara per la mateixa capacitat de taules.

Al marge de les bonificacions per a la temporada 20-21, cal recordar que fa uns dies l’Ajuntament ja va anunciar que no es cobraria la taxa corresponent al període en què, durant l’estat d’alarma, els establiments no han pogut obrir. Si per algun motiu aquest import s’ha cobrat, es retornarà d’ofici.

Així mateix, el pagament de la taxa, aplicant les bonificacions corresponents i a petició de l’interessat, es podrà ajornar fins a 6 mesos i un cop finalitzat aquest temps es podrà fraccionar el rebut  fins a 4 anys.

Aquestes mesures formen part del conjunt d’iniciatives que l’Ajuntament està treballant i que es presentaran la setmana vinent.