PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

20
Juny
2019

L’Escola Illa celebra demà divendres l’acte de tancament del curs 2018-2019

Tindrà lloc a les 11.30 h, al Vapor Llonch

L’Escola Illa celebra demà divendres l’acte de tancament del curs 2018-2019

L’Auditori del Vapor Llonch acollirà, demà divendres, 21 de juny, a les 11.30 h, l’acte de cloenda de curs dels cicles formatius de grau superior que s’imparteixen a l’Escola Illa.

La cloenda a l’Auditori inclourà la projecció d’un audiovisual d’imatges de les activitats realitzades durant l’any i es lliuraran els premis als millors Projectes Finals i Projectes Integrats de cada cicle –Estilisme d’Indumentària, Gràfica Publicitària i Il·lustració–. Així mateix, es lliuraran els reconeixements a alumnat que ha guanyat concursos en diferents projectes de col·laboració que l’Escola ha portat a terme amb entitats o empreses, com ara Transports Urbans de Sabadell, Industrial Bolsera, Ikea, l’Escola d’Hoteleria Joviat de Manresa i l’empresa Estampa tu tela.

La cloenda a l’Auditori arribarà després del comiat a les aules de l’Illa, amb el lliurament de notes i tutories, el comiat de l’alumnat de 1r curs a l’alumnat de 2n de cada cicle formatiu i una sessió fotogràfica per grup/classe.

Després de l’acte formal de l’Auditori, la jornada finalitzarà amb una festa vermut amenitzada per DJ Mancha.

D’aquesta manera, l’Escola Illa tancarà el seu 38è curs, marcat una vegada més per la intensa activitat docent, com també per les moltes altres propostes que s’han fet: xerrades i jornades, tallers i workshops, col·laboracions i participacions, concursos, exposicions, premis i desfilades. Un curs presidit pel lema “Illa és...”, fent referència a tots els vincles i relacions que es generen a l’Escola dins el món de l’art i del disseny. Uns vincles que fan que el centre sigui moltes coses, que generen projectes col·lectius que l’enriqueixen i que el fan avançar.