PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

22
Gener
2021

La consellera Àngels Ponsa visita Sabadell i es reuneix amb l’alcaldessa per parlar de la Fundació Òpera Catalunya (FOC) i altres temes culturals de la ciutat

La consellera Àngels Ponsa visita Sabadell i es reuneix amb l’alcaldessa per parlar de la Fundació Òpera Catalunya (FOC) i altres temes culturals de la ciutat

La consellera de Cultura, Àngels Ponsa, s’ha reunit avui amb l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, i el regidor de Cultura, Carles de la Rosa, per tractar temes relacionats amb diversos aspectes culturals. Entre d’altres, s’ha parlat de la situació de grans entitats de la ciutat com la recent creada Fundació Òpera Catalunya (FOC), que suma les sinergies de dues altres entitats sabadellenques històriques: l’Associació dels Amics de l’Òpera de Sabadell i l’Orquestra Simfònica del Vallès.

La FOC permetrà mantenir la temporada estable d’òpera a Sabadell i fer-la arribar també a les diferents poblacions del país que fins ara podien presentar els títols operístics també als teatres respectius: Reus, Manresa, Sant Cugat del Vallès, Viladecans, Vic, Lleida, Girona, Granollers, Tarragona i Tortosa.

Una altra de les qüestions abordades és la situació dels museus de la ciutat i la coordinació entre les diverses entitats museístiques, tant els museus municipals com el Paleontològic.

A més, s’han posat sobre la taula projectes de gran impacte a la ciutat, com les activitats de Rialles i de la renovació de La Vela.

Posteriorment, la consellera ha signat el Llibre d’Honor al Saló de Plens de l’Ajuntament. L’alcaldessa ha afirmat que

“hem parlat d’aquests projectes amb molt bona sintonia, són projectes importants per la ciutat, tant els de FOC com el festival El més petit de tots, La Vela o el Museu de Paleontologia”.

La consellera ha agraït la trobada i ha destacat

“la complicitat amb els projectes culturals que treballem conjuntament amb l’Ajuntament i que s’han de posar en valor”.

Un cop acabada la visita a l’Ajuntament, ha tingut lloc una reunió de la consellera amb Mirna Lacambra, presidenta de l’Associació Amics de l’Òpera de Sabadell (AAOS); Jordi Cos, president de l’Orquestra Simfònica del Vallès (OSV), i Oscar Lanuza, gerent de l’(OSV).