PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

  Ajuntament de Sabadell

 • Es millora la seguretat a l'entorn de les escoles Can Deu i Sant Julià

 • Novetats al servei de Policia Municipal de Sabadell

 • Renovació del mobiliari urbà de la ciutat

 • Sabadell celebra l'espectacle inaugural de la Capital de la Cultura Catalana 2024

 • Acte d'homenatge a l'atleta sabadellenca Carme Valero

 • Dispositiu Policia Municipal, Mossos d'Esquadra i Policia Nacional

 • Noves millores als ferms i calçades per posar la ciutat al dia

 • Millora d'entorns escolars a Arraona i Gràcia

 • Entorn escolar Joaquim Blume

 • Centre de Serveis Socials Sud

 • Projecte per ampliar l’ús d’aigua regenerada i freàtica a Sabadell

 • Sabadell fa servir aigua regenerada per netejar carrers i regar

 • Nous elements per reduir la velocitat del trànsit a la ciutat

 • Noves actuacions per pacificar i eliminar barreres arquitectòniques a l'entorn de l'escola Xaloc

 • L’Ajuntament de Sabadell i TUS comencen les proves amb un autobús d’hidrogen, zero emissions

 • El programa d’inserció laboral a la zona del Ripoll i al Districte 6 fomenta la inserció laboral

 • La millora de ferms i voreres continua a diversos carrers de la ciutat

  21
  Juny
  2022

  La primera edició del projecte del Passaport Edunauta finalitza amb la voluntat de sumar més alumnes participants en els propers cursos

  Més de 130 alumnes han assistit a la festa de cloenda i lliurament de diplomes del projecte

  La primera edició del projecte del Passaport Edunauta finalitza amb la voluntat de sumar més alumnes participants en els propers cursos

  Les instal·lacions de Can Llong del Club Natació Sabadell han estat l’escenari el passat divendres 17 de juny de la festa de cloenda del Passaport Edunauta. Hi van participar 130 alumnes de 4t de primària de les escoles del barri de la Concòrdia (Pau Casals, Font Rosella i Concòrdia) que van gaudir de diverses activitats per completar el seu Passaport i aconseguir els superpoders que atorga el document.

  El Passaport Edunauta és un projecte que busca posar en valor els aprenentatges ocults que fa l’alumnat en qualsevol context educatiu, la connexió dels aprenentatges tant dins com fora de l’escola, la disminució de la segregació educativa i donar visibilitat a la xarxa que formen escoles, serveis i entitats del municipi amb els infants i les seves famílies. La iniciativa està impulsada  per l'Ajuntament de Sabadell amb la col·laboració de la Fundació Jaume Bofill i la Cooperativa +Educació.

  Aquest curs s’ha adreçat als infants de 4t de primària de les escoles Concòrdia, Pau Casals i Font Rosella. L’objectiu és anar sumant més alumnes participants en el projecte en futures edicions i crear una xarxa tant entre les escoles, els diferents serveis municipals com amb les entitats del territori que vulguin implicar-s’hi i treballar conjuntament.

  Experiències d’aprenentatge

  Les activitats d’aprenentatge són les que l’alumnat pugui realitzar amb la seva família –cuinar una recepta, anar d’excursió o veure una pel·lícula– com també a l’escola, a través d’accions tutorials i d’altres que s’organitzen mensualment per part dels diferents Espais Edunautes del municipi.

  Els alumnes han anat recollint en el seu passaport totes les experiències d’aprenentatge en les quals participen, compartint-les amb els seus companys i companyes a l’aula i adquirint consciència de totes aquelles competències que van aprenent – els superpoders edunautes .

  La festa de cloenda ha tingut un programa d’activitats, esportives i culturals, organitzades pel Club de Natació, per l’esplai la Llar del vent, pel Museu d’Art i pel Museu d’Història, entitats que promouen la iniciativa juntament amb els departaments municipals d’Educació, Cultura, Esports i Acció Social.

  D’aquesta manera, cada infant ha participat en quatre activitats, una esportiva i tres culturals. Eren els darrers segells que calien per completar el Passaport, obtenir el diploma i esdevenir superpoderós. Durant la jornada va tenir lloc el lliurament dels diplomes als alumnes i van aconseguir els segells d’Edunauta d’or, de plata o de bronze.

  Més informació del projecte

  Categories Educació Tags Educació, Esports, Passaport Edunauta