PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

28
Setembre
2020

La taula d'entitats per definir un nou projecte pel mercat de Campoamor ja treballa en la proposta de futur de l’equipament

Grups municipals, veïns i comerciants s’han reunit en diverses ocasions per repensar i reformar el projecte

La taula d'entitats per definir un nou projecte pel mercat de Campoamor ja treballa en la proposta de futur de l’equipament

Amb l’objectiu de compaginar les demandes i les necessitats dels diferents col·lectius del barri de Campoamor i, així, definir un nou projecte a l’espai del mercat, la Taula d’Entitats del Mercat ja treballa per posar fil a l’agulla a les diferents sensibilitats.

Entitats veïnals de la zona sud, entitats ciutadanes de diferents àmbits i representants dels diferents grups municipals -integrants d’aquesta taula- s’han reunit en diverses ocasions per debatre i consensuar un projecte pel futur del mercat de Campoamor, tal i com es va acordar en sessió plenària el passat mes de febrer, després que s’aprovés la moció presentada per l’Associació del Poble del Sud.

En aquest context, a més, la Junta de Govern ha decidit aquest matí no adjudicar el contracte del concurs d'arquitectura relacionat amb la rehabilitació integral del mercat de Campoamor de Sabadell i millora dels espais lliures del seu entorn, aprovat l’abril del 2019, atès que la rehabilitació proposada en aquelles dates no s’adeqüen a les necessitats actuals.

Nous jardins d’Espronceda i Campoamor

Paral·lelament, l’Ajuntament treballa en convertir l’espai que ocupava l’antic camp de futbol de Campoamor, al carrer dels Reis Catòlics, en una zona enjardinada i d’estada, amb el predomini de zones d’ombra i vegetació i zones de descans i lleure. L’operació forma part d’un projecte més ampli de transformació de l’entorn del Mercat de Campoamor, amb l’objectiu d’ampliar la infraestructura verda del barri, recuperar espais en obsolescència i al mateix temps ordenar i ampliar l’oferta d’estacionament de vehicles i la pacificació del trànsit.

El projecte forma part de l’Estratègia DUSI i té un pressupost de prop de 2 milions d’euros (1.933.286 €), amb un finançament del 50% amb fons FEDER. L’objectiu recollit a l’EDUSI és impulsar la transformació urbanística i social en els barris d’Espronceda i Campoamor, mitjançant la regeneració física i la millora integral d’espais que han estat en desús durant molts anys.