PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

14
Juny
2019

La UES i l’ADENC reben els 20 mil euros de subvenció que l’Ajuntament atorga per a programes relacionats amb el rodal

L’objectiu és que duguin a terme programes per donar a conèixer el medi natural i fomentar-ne el respecte

L’Ajuntament de Sabadell atorga una subvenció a la Unió Excursionista de Sabadell (UES) per un import d’11.239,15 € i una altra a l’Associació per a la Defensa i Estudi de la Natura (ADENC) de 8.760,85 €. Aquestes són les dues entitats locals que s’han presentat a la convocatòria per dur a terme programes relacionats amb el medi natural.

L’import de la subvenció cobreix un màxim del 80% del cost del programa, perquè es pugui desenvolupar i assegurar la viabilitat del projecte presentat.

En aquesta ocasió la convocatòria ha destinat 20 mil euros, xifra que representa un increment notable respecte d’anys anteriors. L’any 2016, per exemple, l’Ajuntament n’hi va destinar 8 mil, després de cinc anys que aquestes subvencions no s’atorgaven.

Amb aquesta resolució es dona continuïtat a la tasca que ambdues entitats duen a terme a la nostra ciutat per donar a conèixer, difondre, protegir i fomentar el respecte envers el rodal i el medi ambient, en general, amb l’objectiu de treballar per fer possible la convivència entre la modernitat i el medi natural en el món actual.