PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

20
Febrer
2020

Mobile Week Sabadell del 26 de febrer al 28 de març de 2020

Atenció: Activitats anul·lades a partir del 12 de març de 2020

Mobile Week Sabadell del 26 de febrer al 28 de març de 2020
TOTES LES ACTIVITATS DEL 12 AL 28 DE MARÇ DE 2020 ANUL·LADES COM A MESURA PER MANTENIR EL COVID-19 EN FASE DE CONTENCIÓ
 
Sabadell és una de les seus de la Mobile Week 2020, un espai obert de reflexió entorn al desenvolupament tecnològic i digital que té lloc per primer cop a la ciutat del 26 de febrer al 28 de març i que reunirà experts en la temàtica. 
 
Podeu tornar a veure la conferència inaugural i les conferències organitzades per l'Hospital Parc Taulí i l'Escola Superior de Disseny de Sabadell: 
 

A Sabadell el programa d’activitats ha estat fruit del treball conjunt entre Ajuntament de Sabadell, UAB, ESDI, Consorci Hospitalari Parc Taulí i Cambra de Comerç i Indústria de Sabadell. 

Consulteu la programació de Sabadell a la Mobile Week 2020

La presentació de la programació de la Sabadell Mobile Week es va fer el proppassat 17 de febrer amb l’assistència de l'alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés; el director general de la Corporació Sanitària Parc Taulí, Joan Martí; el director general de la FUNDIT, Antoni Garrell, el vicepresident de la Cambra de Comerç i Indústria de Sabadell, Leo Torrecilla i el director de l’Escola d’Enginyeria de la UAB, Ramon Vilanova. Es tracta d'una programació conjunta coorganitzada entre l'Ajuntament de Sabadell, la UAB, l'ESDI, el Consorci Hospitalari Parc Taulí i la Cambra de Comerç i Indústria de Sabadell. 

Les jornades convidaran la ciutadania a reflexionar sobre l'impacte de la transformació digital en la vida quotidiana a través d'àmbits com la cultura  la ciència o la l'educació.

L’objectiu de Sabadell, com a ciutat participant, és organitzar diferents espais de reflexió, debats integradors i diverses activitats gratuïtes obertes a tothom que connectin les eines que ofereix la tecnologia digital amb les inquietuds i necessitats socials, culturals, ètiques i humanes de les persones.

L’alcaldessa, Marta Farrés, ha destacat la potència de fer un programa coorganitzat:

“Haver buscat col·laboració i haver-la trobat de les institucions d’alt nivell, com són la UAB, l'ESDI, el Consorci Hospitalari Parc Taulí i la Cambra de Comerç i Indústria de Sabadell, demostra el múscul que tenim en aquesta ciutat. Vull agrair aquesta cooperació, perquè entre tots tenim i atraiem molt més talent que cadascú per separat”.

Per a la ciutat, la iniciativa suposa un repte i, alhora, una oportunitat de liderar la conversió de la revolució tecnològica en un sector econòmic potent pel territori.

Com a nota específica de la Mobile Week a Sabadell, el programa d’activitats s’allargarà fins el mes de març sempre per aconseguir arribar al públic més ampli possible.

Única ciutat seleccionada del Vallès Occidental i Oriental

La Fundació Barcelona Mobile World Capital es va plantejar per primera vegada, a l’edició 2019, que la Mobile Week se celebrés fora de Barcelona, amb l'objectiu d'atraure assistents i participants de tot el país, posant especial esforç a implicar en l'esdeveniment a professionals, experts, autoritats i artistes de l’àmbit social i tecnològic, l’activitat dels quals es desenvolupi en la zona d’influència d'aquells municipis participants.

Així l’any passat, per primer cop la proposta es va estendre a tot el territori català amb la primera edició de la Mobile Week Catalunya. L’edició de 2020 triplica les ciutats de la Mobile Week Catalunya 2019, que passa de cinc emplaçaments als quinze previstos per a l’edició 2020: Begues, Mataró, Sabadell, Sant Feliu de Llobregat, Sant Pere de Ribes, Vilanova i la Geltrú, Igualada, Vic, Girona, Olot, Riudellots de la Selva, Reus, Mollerussa. A aquests emplaçaments cal sumar-hi la comarca de la Ribera d’Ebre i la zona de l’Alt Pirineu, amb activitats a l’Alta Ribagorça, el Pallars Jussà i el Pallars Sobirà.

Mobile Week

Mobile Week és una iniciativa impulsada per la Fundació Barcelona Mobile World Capital (MWCapital) que va néixer l’any 2017 per tal d'organitzar una setmana de reflexió oberta al voltant de la transformació digital, sent un punt de trobada i col·laboració entre el món de l'emprenedoria, la indústria digital, la ciència, el pensament i les indústries creatives.

Està organitzada per la Mobile World Capital, una fundació amb suport públic i privat que centra la seva activitat en quatre àrees: l'acceleració de la innovació a través de l'emprenedoria digital; la transformació de la indústria mitjançant la tecnologia digital; el creixement del talent digital entre les noves generacions i els professionals; i la reflexió sobre l'impacte de la tecnologia en la nostra societat.

Consulteu la programació de Sabadell aquí  i la del conjunt de ciutats participants a Mobile Week Catalunya aquí  

Presentació general de la Mobile Week Sabadell 2020 a càrrec de l'Alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, i la Tinenta d'Alcaldessa de Desenvolupament Econòmic i Impuls Administratiu, Montserrat González:

Activitats de la Corporació Sanitària Parc Taulí durant la Mobile Week Sabadell, explicades pel seu director general, Joan Martí

Activitats de la Cambra de Comerç i Indústria de Sabadell durant la Mobile Week Sabadell, explicades pel seu vice-president, Leo Torrecillas

Activitats de l'Escola d'Enginyeria de la Universitat Autònoma de Barcelona durant la Mobile Week Sabadell, explicades pel seu director, Ramon Vilanova:

Activitats de l'Escola Superior de Disseny Sabadell durant la Mobile Week Sabadell, explicades pel seu director, Antoni Garrell: