PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

13
Desembre
2016

Nous talents teatrals i musicals i companyies joves, a la programació dels teatres Principal i La Faràndula

Les entrades de la programació de gener a juny del 2017 ja són a la venda

Nous talents teatrals i musicals i companyies joves, a la programació dels teatres Principal i La Faràndula

El Teatre Principal va servir d’escenari per presentar la programació de música, teatre i dansa dels teatres Principal i La Faràndula per a la temporada de genera juny del 2017.

L’acte, presentat per la periodista sabadellenca Elisabet Carnicé, va comptar amb la presència de Montserrat Chacon, regidora de Cultura; Mirna Lacambra, presidenta de l’Associació Amics de l’Òpera de Sabadell; Laura Vila, mezzosoprano; Andrea Álvarez, pianista; Joana Soler, presidenta de Joventuts Musicals de Sabadell; Jaume Comas, narrador de la Murtra Ensemble; Salvador Peig, president de Joventut de La Faràndula; Magda Palau i Albert Gorina, directors de Ratatouille; Albert González, director d’Els Pastorets; Quim Carné, director de La Bella i la Bèstia; Josep Vinaròs, president de Sabadell Més Música; Mireia Llunell, responsable de públics de LaSala Miguel Hernández; Óscar Lanuza, gerent de l’OSV; Tomàs Manyosa, de l’Esbart Sabadell Dansaire; Salut Tarruell, de l’Estruch; Maria Vilasó, cap del servei de Cultura de l’Ajuntament; Joan Negrié, actor i productor de You say tomato; Pavel Bsonek, director de Leni, i Arnau Solsona, programador.

La nova programació pretén arribar a tots els públics amb una oferta variada, on també tindran cabuda les companyies joves i el teatre de reflexió. En aquest sentit, Montserrat Chacon, regidora de Cultura, va afirmar que

amb la programació que presentem volem descobrir nous talents juvenils, tenint en compte que els espectacles siguin de qualitat, perquè volem acostar la cultura de qualitat al màxim possible de públic sabadellenc

Programació de les arts escèniques, la música simfònica, l’òpera, la música de cambra, la música de cobla, la dansa i la programació familiar.

Apropa Cultura

Amb l’objectiu de facilitar l’accés a la cultura, Sabadell va signar el gener del 2014 un conveni de col·laboració amb la Fundació ApropaCultura. En aquest programa hi participen col·lectius que treballen amb persones amb dificultats i/ o que estan en risc d’exclusió social.

L’Ajuntament i la resta de programadors dels teatres municipals, els Amics de l’Òpera de Sabadell, Joventuts musicals de Sabadell, Joventut de la Faràndula, LaSala Miguel Hernàndez (Rialles), Sabadell Més Música, Sabadell Sardanista i l’Orquestra Simfònica continuen aquesta temporada participant en el programa amb l’objectiu d’assegurar l’accés de tothom a les programacions dels teatres.

Venda d’entrades i paquets

D’altra banda, ja hi ha a la venda les entrades i els “paquets” a la taquilla del Teatre Principal i per internet. Els paquets a la venda són combinats dels següents muntatges de teatre i concerts de música moderna: André i Dorine, Revolta de bruixes, You say tomato, Leni, Pau Vallvé i Càntut de Sanjosé i Belda.

Espectacles a l’Estruch

Com a avançament de la programació de l’Estruch, es proposen cinc activitats. Pel que fa a la dansa, l’11 de febrer, El novio, de la companyia Impact of, i el 27 de maig Nadina Gerspacher i Nicolas Ricchini Companyy presentaran Sweet Hello. L’11 de març, Carme Martínez i Laia Sanz presentaran, amb música de Nico Martin, En veu de dona, un projecte artístic i social de recuperació de la memòria històrica que pretén donar veu a les dones que han viscut la guerra i la postguerra. Pel que fa al circ, el 31 de març, Atempo Circ presentarà Pulso. Finalment, quant a nous formats, el 20 de maig, la Fura dels Baus presentarà Free Bach 212, una versió lliure de la Cantata dels pagesos de Bach. L’espectacle barreja el barroc amb músiques electròniques i flamenc.

Imatges de la presentació