PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

25
Mai
2021

Obertes les inscripcions al taller de consum sostenible i transformador adreçat a entitats

La formació vol oferir eines per al consum crític i transformador

Obertes les inscripcions al taller de consum sostenible i transformador adreçat a entitats

La millora del model de consum de les entitats, aplicant criteris com ara la sostenibilitat, l’economia social i l’equitat, centra l’activitat formativa adreçada a persones voluntàries i membres d’entitats sense ànim de lucre de la ciutat, que vulguin millorar el model de consum de l’associació i trobar alternatives per fer-ho de la manera més coherent amb els seus principis, les necessitats de les persones i el medi ambient.

Els objectius del taller són prendre consciència de cada acte de consum; incorporar valors vinculats a l’economia social i solidària  i de sostenibilitat a l’hora de fer l’elecció de productes o serveis; disposar de propostes pràctiques per al consum conscient i transformador i obtenir informació i recursos per incorporar bones pràctiques de consum crític.

L’acció formativa, que serà en línia en format webinar, es durà a terme el proper dimarts 15 de juny, de 18 a 21 h. Organitzada per l’Oficina d’Entitats i Voluntariat de l’Ajuntament de Sabadell, en el marc del Pla de Formació per a Entitats i Persones Voluntàries, serà impartida per professionals de la cooperativa el Rodal SCCL.

El taller és gratuït i les places són limitades. Cal inscripció prèvia complimentant aquest formulari.

Més informació: web.sabadell.cat/oficina entitats