PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

OFICINA D'ENTITATS I VOLUNTARIAT

 

Pla de Formació per a entitats i persones voluntàries

Pf24BanerPlaFormacio

La formació és un element molt important per a la millora de la gestió i el bon funcionament de les associacions. És per això que des de l’Oficina d’Entitats i Voluntariat de Sabadell s’ofereix a totes les entitats sense ànim de lucre de de la ciutat, i de forma gratuïta, tota una sèrie de cursos, tallers i xerrades que responen a les necessitats reals i als interessos de les entitats i de les persones voluntàries.

El nostre objectiu és enfortir les entitats i aconseguir que tinguin més autonomia i un coneixement més ampli de les seves obligacions en matèries diverses: legals, fiscals i gestió del voluntariat,  així com eines i estratègies per enfortir l’entitat i promoure la participació interna i alhora mantenir  viva i visible l’activitat  sempre amb una perspectiva de gènere i fent un consum responsable i transformador.

Per millorar la tasca de les persones voluntàries s’ofereixen  cursos i tallers per donar coneixements, recursos i eines per mantenir la relació amb les persones beneficiaries des de la distància i organitzar i dinamitzar activitats amb seguretat millorant les habilitats per fer-ho. Per a les persones que volen començar a col·laborar amb una entitat de forma voluntària s’impartiran com és habitual dues edicions del curs d’iniciació al voluntariat.


Formació per a entitatsFormació per a entitats

Formació per a entitats

La formació per a entitats està adreçada a professionals, persones voluntàries i membres d’entitats sense ànim de lucre de la ciutat, inscrites al Registre Municipal d’Entitats Ciutadanes de Sabadell.

Més informació

Formació per a persones voluntàriesFormació per a persones voluntàries

Formació per a persones voluntàries

La formació per a persones voluntàries s’adreça a tota la ciutadania, a partir de 16 anys, interessada en fer voluntariat en alguna entitat sense ànim de lucre de la ciutat, i a voluntaris i voluntàries de les entitats.

Més informació


>> Pla de Formació per a entitats i persones voluntàries 2020
>> Pla de Formació per a entitats i persones voluntàries 2021
>> Pla de Formació per a entitats i persones voluntàries 2022
>> Pla de Formació per a entitats i persones voluntàries 2023 

També et pot interessar...