PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

20
Novembre
2019

Sabadell acull el 26è Congrés de Fires de Catalunya, el 20 i 21 de novembre

Sabadell acull el 26è Congrés de Fires de Catalunya, el 20 i 21 de novembre

Sabadell acull el 26è Congrés de Fires de Catalunya, avui 20 i demà 21 de novembre, un acte de referència del món firal i punt de trobada per a l’intercanvi de coneixement d’aquest sector. Aquest és un congrés on hi participen promotors, públics i privats, així com proveïdors de serveis vinculats tots amb l'organització de certàmens firals.

La tinenta d’alcaldessa ha assenyalat que

“actualment aquest recinte firal el trien més de 400 empreses l’any i rep anualment la resposta de més de 75.000 visitants. El que perseguim, bàsicament, és que la Fira Sabadell esdevingui un element de dinamització econòmica local i de promoció de la ciutat, i alhora que tingui també un ús per a determinades activitats socials i culturals”.

Montse González ha afegit que

“alhora treballem per ser un emplaçament reconegut en el sector firal de Catalunya. Per això, poder acollir el Congrés a casa nostra i compartir experiències enriquidores se situa en línia amb la nostra voluntat de creixement i millora de la competitivitat”.

75.000 visitants

La Fira Sabadell ja ha fet més de 10 anys com un edifici municipal singular amb elements diferencials, ubicat estratègicament per acollir esdeveniments de diferents formats. S’ha consolidat com una plataforma de promoció corporativa, empresarial i comercial i punt de trobada de gent de fora i dins de la ciutat. La capacitat d’atracció de la Fira Sabadell és de 75.000 visitants anualment. L’any 2018 la Fira Sabadell va acollir 10 fires i 47 actes de diferent índole, i hi van participar més de 400 empreses. En total la Fira va tenir una ocupació de prop de 180 dies.

Després de l’acte inaugural, la periodista, Bibiana Ballbè ha pronunciat la conferència “Futurs i fires: el moment del canvi”, en la qual ha parlat de la importància que té actualment posar el focus en la creativitat i trobar les eines clau per reinventar l’experiència de la fira i treure-li el seu màxim potencial. El Congrés ha comptat també amb la presència del vicepresident de la multinacional Ogilvy a Espanya, Jordi Urbea, que ha pronunciat la conferència: “Sexy little numbers, el poder de les dades per transformar els negocis”.

Durant aquest primer dia també s’ha previst la taula rodona ”Les fires multisectorials, de la tradició a la innovació” i, a la tarda, l’assemblea general de la Federació de Fires de Catalunya, entre d’altres activitats.

Presentació d’indicadors

El segon dia s’iniciarà amb una conferència d’Alfons Cornella, fundador i president d’Infonomia, un dels professionals més importants del país en innovació i noves tecnologies. A continuació es reserva un espai per al networking entre els congressistes i els proveïdors firals assistents que presentaran les seves novetats.

El dia 21 també es presentaran els resultats de l’11a edició Cercles de comparació intermunicipal de Fires Locals de la Diputació de Barcelona i també els principals indicadors de l’Estudi sobre sostenibilitat i Fires a Catalunya de la Generalitat de Catalunya i es procedirà al lliurament del Premis a la Innovació de les Fires de Catalunya.

Organització

El 26è Congrés de Fires de Catalunya l’ha organitzat la Federació de Fires de Catalunya (FEFIC), la Direcció General de Comerç del Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Sabadell. Hi col·laboren les Diputacions de Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona.