PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

16
Gener
2020

Sabadell rep un reconeixement de l’Associació de Directores i Gerents de Serveis Socials pel pressupost destinat als serveis i la promoció social

Sabadell rep un reconeixement de l’Associació de Directores i Gerents de Serveis Socials pel pressupost destinat als serveis i la promoció social

L’Associació de Directores i Gerents dels Serveis Socials ha lliurat a l’Ajuntament de Sabadell un reconeixement pels recursos pressupostaris destinats per l’administració local als serveis i la promoció socials. La distinció es deriva d’un estudi realitzat per l’entitat sobre els pressupostos corresponents a l’any 2018 dels ajuntaments de l’Estat amb més de 20.000 habitants. Sabadell ha estat un dels 28 municipis (un 7% del total analitzat) que ha assolit els criteris d’excel·lència i, per tant, han rebut el reconeixement. Entre els municipis de la província que també han rebut el reconeixement es troben: Santa Coloma de Gramenet, Esparreguera, Mollet del Vallès o Sant Adrià del Besòs.

El certificat l’ha recollit el regidor d’Acció Social i Habitatge, Eloi Cortés, de mans del responsable d’estudis i publicacions de l’entitat, Gustavo Garcia. Després del lliurament, el representant de l’Associació s’ha reunit amb el regidor i diferents tècnics municipals.

Durant la trobada s’ha analitzat com, afavorint el treball conjunt i l’intercanvi d’informació, es pot millorar cada cop més l’anàlisi del funcionament dels serveis socials. En aquest sentit, s’ha abordat la possible participació de Sabadell en l’Índex DEC Local, que mesura la despesa, l’estructura i la cobertura dels serveis socials al territori.