PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

02
Març
2022

Un taller per apropar l’art sabadellenc als infants, aquest diumenge al Museu d’Art

L’activitat s’emmarca en el Passaport Edunauta

Un taller per apropar l’art sabadellenc als infants, aquest diumenge al Museu d’Art

Aquest diumenge, 6 de març, a les 12 h, el Museu d’Art de Sabadell (MAS) proposa el taller “Mira qui et mira. Els retrats de la col·lecció”, una activitat per apropar l’art sabadellenc a les famílies amb infants fins a 12 anys. Durant la jornada, es descobriran els personatges que apareixen representats a les obres de l’exposició permanent del MAS: la senyora Frou-Frou, Pere Crehueras, Jaume Elias, la Nena amb colom, entre d’altres. Aquesta activitat forma part del projecte Passaport Edunauta.

El taller permetrà viatjar al Sabadell antic i aprendre aspectes com les diferents maneres de representar figures i cares, conèixer les tècniques i suports que es fan servir i saber diferenciar expressions i sentiments. També es podrà veure la relació entre les obres d’art i el moment històric i social, amb l’objectiu de fomentar la imaginació i la creativitat a partir de l’expressió plàstica i corporal.

Passaport Edunauta

Aquesta activitat forma part de les accions formatives que ofereix el MAS en el marc del Passaport Edunauta.

El Passaport Edunauta és un projecte que ha posat en marxa l’Ajuntament de Sabadell, amb la col·laboració de la Fundació Jaume Bofill i la Cooperativa +Educació. Aquest programa busca posar en valor els aprenentatges invisibles que fan els i les alumnes en qualsevol context educatiu, la connexió dels coneixements tant dins com fora de l’escola, disminuir la segregació educativa i donar visibilitat a la xarxa que formen escoles, serveis i entitats del municipi amb els infants i les seves famílies.

El museu des de casa

El MAS disposa d’un espai web, El museu des de casa, que ofereix diferents recursos digitals que tenen com a protagonistes el museu i la seva col·lecció. S’adreça a totes aquelles persones que no poden accedir-hi presencialment o que desitgen ampliar o dinamitzar els continguts abans o després de la visita.