PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

21
Desembre
2018

Un vídeo mapping interactiu i el Nadal Virtual, entre les activitats innovadores d’aquestes festes

Un vídeo mapping interactiu i el Nadal Virtual, entre les activitats innovadores d’aquestes festes

L’Ajuntament ha apostat aquest any per oferir activitats innovadores durant les vacances de Nadal. Entre les iniciatives destaquen, d’una banda, el joc Simon Diu, un vídeo mapping interactiu que tindrà lloc els dies 27 i 30 de desembre entre 2/4 de 7 de la tarda i 2/4 de 10 de la nit, a la plaça de Sant Roc.

Simon Diu es composa de 4 botons gegants de colors diferents (verd, groc, vermell i blau) instal·lats al terra. Cada botó estarà associat a un vídeo del mateix color que es projectarà en forma de vídeo mapping sobre la façana de l'Ajuntament.

El jugador haurà de seguir l’ordre dels colors utilitzant el seu pes per accionar els botons. El joc proposarà una seqüència que anirà augmentant de velocitat a mida que el jugador pot recordar i repetir exactament l’ordre proposat.

L’Arbre Musical Oberon’s Tears, serà una altra activitat que es farà a la plaça de Sant Roc els dies 28 i 29 de desembre. Serà una activitat per a tots els públics en la qual les persones hauran de tocar petits recipients d’aigua que estaran penjats, produint so i llum, i barrejant-los es composaran melodies i jocs de llums únics.

Destaca també el Nadal Virtual que es farà a la plaça de l’Argurb els dies 27 i 28 de desembre d’11 a 19 h. En aquest cas es tracta d’experiències gratuïtes de realitat virtual, on es podran veure els espais més emblemàtics de la ciutat amb visites que donaran la possibilitat de recórrer aquest espais de manera completa i immersiva.