PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

PARTICIPACIÓ CIUTADANA

 

6 Urban Art - Edició d'Estiu

Les tardes de juliol, al Districte 6, s'omplen d'activitats PER A JOVES!

El mes de juny arrenca el 6 Urban Art Edició Estiu als barris de Campoamor, Espronceda i Les Termes. Una programació de tallers adreçats a joves, que giren entorn diferents disciplines de cultura urbana que van des de pràctiques esportives fins a expressions artístiques.

El projecte està vinculat al programa Sabadell ON i pretén oferir activitats culturals gratuïtes a diferents places del Districte 6.

La programació contempla les següents actuacions: Sessió oberta de bàsquet (27/06. Plaça Picasso), taller de parkour, slackline, graffitis i carioques (07/07. Plaça Picasso), taller de danses urbanes (06/07 Plaça Rogelio Soto), Taller d’autodefensa (11/07. Pl Picasso) i taller de percussió (18/07. Plaça Picasso)

La majoria de sessions estan vinculades a entitats del territori i han estat programades partint dels interessos dels propis joves. L’objectiu és apropar activitats puntuals d’oci, que les provin i que segons l’interès mostrat es puguin crear grups estables de cara al curs vinent o vincular-los a propostes que ja s’estan duent a terme en el Districte.

Aquesta iniciativa és promoguda per l'Ajuntament de Sabadell, a través del programa d’Intervenció Comunitària, i compta amb la col·laboració del programa Instituts Oberts, ubicat al IES Ribot i Serra. Aquesta projecte dona continuïtat al projecte 6 Urban Art que es va iniciar la tardor del 2021amb un taller de trap, impulsat pel col·lectiu 6 a la Xarxa.


Galeria fotogràfica


Material gràfic

ActDte6         6 URBANBASQUET

PARKOUR              AUTODEFENSA

PERCUSSIO              DANSESURBANES


 

També et pot interessar...