PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

OFICINA D'ENTITATS I VOLUNTARIAT

 

"Sabadell es mou com un sol cor", activitat en benefici de la Marató de TV3

Maarato Cartell

L’activitat es durà a terme el diumenge 27 de novembre, a 2/4 de 12 del migdia a la plaça de la Creu Alta,  en el decurs de la Festa del Voluntariat, i és en benefici de la Marató de TV3, que aquest any tractarà la salut cardiovascular.

“Sabadell es mou com un sol cor” és un ball de la cançó “Junts som un sol cor”, que es va crear l’any passat en el marc del Dia Internacional del Voluntariat. El repte està en fer participar el màxim de persones voluntàries i a la ciutadania que tingui ganes de sumar-se a la Festa del Voluntariat.

Es crearà un videoclip amb coreografies, ball i la performance de la cançó. La ciutat ballarà i serà protagonista d'una trama que vol explicar què significa acompanyar, estar, escoltar, riure, ajudar, abraçar i la força que tenim quan ens unim per col·laborar.

Es faran assajos del ball, al centre cívic de la Creu Alta els dies 10, 17 i 22 de novembre, de 19 a 21 h, i qui hi vulgui participar s’haurà d’inscriure complimentant aquest formulari

Els dies dels assajos, el dia la festa i fins al 30 de desembre es podran fer donacions al codi bizum 05928, amb el concepte: en benefici de la Marató

 >> Formulari d'inscripció als assajos de la coreografia de la cançó "Junts Som Un Sol Cor"

 

També et pot interessar...