PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

SERVEI DE MEDIACIÓ COMUNITÀRIA

Dia Europeu de la Mediació

Amb motiu de la celebració del Dia Europeu de la Mediació el proper 21 de gener, el Servei de Mediació Comunitària de l’Ajuntament de Sabadell sortirà un any més al carrer amb tot un seguit d’activitats per promoure la convivència.

Entre les diferents propostes, al llarg de la setmana es muntarà una carpa informativa itinerant a diferents espais de la ciutat per informar sobre aquesta metodologia de resolució de conflictes. Qui s'hi apropi rebrà informació sobre el funcionament d’una mediació; quins conflictes es poden tractar; com es pot sol·licitar aquest servei o plantejar tota mena de dubtes sobre com abordar determinats conflictes.

La carpa es trobarà dilluns i dimarts, de 10.30 a 12.30 h, als Mercats ambulants Central i de la Creu Alta respectivament. El divendres 19, al passeig de la plaça Major en el mateix horari i el dissabte dia 20, al llarg de tot el matí, al davant de la biblioteca Vapor Badia.

A més, en aquest mateix equipament, paral·lelament, es desenvoluparà una activitat infantil orientada a fomentar els valors de la pau i la mediació entre els nens i nenes a partir de 6 anys. El taller artístic, amb el nom “Pinzells per la pau”, parlarà sobre els conflictes i la seva resolució pacífica i posarà en pràctica les habilitats dels infants a través d'un exercici plàstic que pren com a referent l'obra del pintor abstracte Kandinsky. L’activitat és gratuïta amb inscripció prèvia a www.sabadell.cat/inscripcionsbims

 

DiaEuropeuMediacio

>> Descarregar pdf


Presentació als mitjans de comunicació

12 de gener a les 12.30 h a la Sala de Premsa de l'Ajuntament de Sabadell
Sabadell celebra el Dia Europeu de la Mediació amb diversos actes al carrer per apropar la cultura del diàleg a la ciutadania

RP