PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

SERVEI DE MEDIACIÓ COMUNITÀRIA

Què és la mediació?

La mediació és una metodologia que fa possible gestionar els conflictes pacíficament. La mediació proporciona a les persones en conflicte un procediment per restablir el diàleg, conciliar els diferents interessos i necessitats i cercar la solució més satisfactòria a les seves diferències, amb l’ajut d’un/a professional imparcial.

La persona mediadora no decideix sobre el conflicte; no jutja, no dóna o treu la raó. La seva funció és facilitar una anàlisi objectiva de la situació; canalitzar la comunicació entre les parts i conduir el procés perquè les persones afectades elaborin el millor acord possible. En definitiva, la mediació és un instrument que l’Ajuntament posa a l’abast de la ciutadania a través del Servei de Mediació, amb el propòsit de facilitar l’abordatge dels conflictes de convivència, de manera responsable i cívica.


Què és el Servei de Mediació?

El Servei de Mediació, des de la imparcialitat, ofereix a la ciutadania eines de mediació per gestionar, de manera dialogada, els problemes de convivència que planteja el dia a dia, en els diferents àmbits de les relacions ciutadanes. 

També et pot interessar...