PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
           

CONSUM

19
Maig
2022

El sector comercial organitza diferents propostes aquest cap de setmana

El sector comercial organitza diferents propostes aquest cap de setmana

El centre de la ciutat serà escenari aquest cap de setmana de diferents propostes de foment del comerç local. Es tracta de propostes de diferent temàtica, organitzada per entitats del sector amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sabadell

Campanya “Buenos días con Pan” a la plaça del Doctor Robert

La primera de les activitats tindrà lloc demà divendres, durant tot el dia a la plaça del Doctor Robert. Es tracta d'una campanya organitzada per INCERHPAN que compta amb la col·laboració del Ministerio de Agricultura per tal de fomentar el consum del pa elaborat artesanalment.

Al llarg del dia 20 de maig, en horari de 9 a 19h, hi haurà un autobús al Passeig de la Plaça Major on es realitzaran diferents activitats adreçades a tot tipus de públic per tal d'explicar els beneficis que té per a la nostra salut el consum de pa elaborat artesanalment.

Signatura de llibres a Sabadell Còmics

D’altra banda, el dissabte 21 de maig, la botiga Sabadell Comics organitza una signatura de llibres amb diversos autors: Josep Busquet (guionista de Koroke, Los que quedan i Proks); Jonatan Cantero (dibuixant de Koroke); Luis Quiles (guionista i dibuixant de The Lost Boys); Xöul (dibuixant de Los que quedan) i Yayu (dibuixant de Proks). Tindrà lloc d’11 del matí a 14h del migdia, al carrer Sant Antoni, 34.

Mercat d’alimentació artesanal a la Rambla

Finalment, l'Associació d'Artesans Alimentaris organitza el Mercat d'Alimentació Artesana quinzenal, que tindrà lloc aquest diumenge, dia 22 de maig.

Els artesans elaboren els seus productes subjectes a unes condicions durant tot el seu procés productiu que garanteixen als consumidors un producte final individualitzat, de bona qualitat i amb característiques diferencials, obtingudes gràcies a les petites produccions controlades per la intervenció personal de l'artesà o l’artesana.

Categories Comerç, Consum, Economia i treball Tags activitat comercial, consum