PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
           

CONSUM

09
Març
2018

Exposició sobre drets i consum responsable en el marc del Dia Mundial del Consumidor

Del 13 al 23 de març, a la Biblioteca Vapor Badia

Exposició sobre drets i consum responsable en el marc del Dia Mundial del Consumidor

Sabem quins són els nostres drets quan consumim, entendre adequadament la informació que trobem a les etiquetes dels productes o on i com fer un consum responsable són qüestions que es plantegen a l’exposició “Consum, com som?”, que des del dimarts 13 i fins al 23 de març, es podrà trobar a la Biblioteca Vapor Badia.

La mostra, dissenyada des de l’Àrea de Salut Pública i Consum de la Diputació de Barcelona en col·laboració amb l’Ajuntament de Sabadell, s’emmarca en la commemoració del Dia Mundial del Consumidor, que es celebra arreu el 15 de març.

La inauguració oficial de l’exposició tindrà lloc el dimarts 13, a les 12.30 h, i comptarà amb la presencia de la tinenta d’alcalde i regidora de Comerç, Consum i Turisme, Marisol Martínez.

“Consum, com som?” es divideix en quatre blocs interactius diferents, amb informació tant gràfica com audiovisual. S’hi exposen els drets que tenen els consumidors, alhora que s’anima a exercir-los.

D’aquesta manera, s’incideix en qüestions com el dret a ser ben informats o el dret a la salut i la seguretat. També s’anima a consumir responsablement en aspectes com poden ser els serveis a la llar, la mobilitat o el consum d’aliments.